Speltips: Tottenham – Chelsea 6/11

Det har blivit dags för ännu ett Londonderby i Premier League. Måndagen den 6 november 2023 gästas formstarka Tottenham av ett svajigt Chelsea. Hemmalaget är det enda i hela ligan som fortfarande inte har registrerat en förlust under hösten och går in som tydliga favoriter. Seger för Spurs skulle innebära att man återtar förstaplatsen från Manchester City.

Speltips:1
Odds:2.20
Spelbolag:Betinia
Avspark:21:00, måndag 6 november 2023
Rygga spelet hos Betinia – Gratisspel för 120kr!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Trots att man för första gången på många långa år spelar matcher utan Harry Kane längst upp i anfallet har inte Tottenham Hotspur haft några som helst problem att leverera imponerande resultat. Den nye tränaren Ange Postecoglou har sett till att laget flyger fram och man har fortfarande inte lämnat en fotbollsplan i Premier League utan åtminstone en ny poäng på kontot.

Det börjar på allvar bli dags att benämna Spurs som en av kandidaterna till guldet den här säsongen. Vi kan inte räkna med att man den strålande formen håller sig hela vägen fram till våren, men så länge man inte åker på en rejäl soppatorsk ser Londonklubben helt klart ut att vara ett lag att se upp med för Manchester City, Liverpool och Arsenal.

Chelsea är fortsatt svajiga

Lika mycket kan man inte vänta sig av matchens andra Londonlag. Chelsea hade en minst sagt bedrövlig säsong i fjol och hittills ser det inte som att man har lyckats rätta till vad det nu var som gjorde att det gick snett. Med tio matcher spelade har Chelsea bara lyckats registrera tre segrar och lika många kryss medan övriga omgångar har slutat med förluster.

En av få ljusglimtar för Chelsea är att man har varit ganska vassa på bortaplan, med två vinster, ett kryss och endast en förlust. Nu ställs man dock mot ett lag som har vunnit sina samtliga hemmamatcher hittills. Detta i kombination med ett lockande odds gör att vi ändå väljer att spela på att Tottenham vinner den här matchen. Spurs har bara släppt in två mål i hemmaborgen.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du markandens vassaste bettingsidor!

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden