Speltips: Sverige – Italien 31/10

Enda sedan förlusten hemma mot Spanien i premiären av Nations League har förutsättningarna varit glasklara för det svenska damlandslaget. Seger i varje matcher kommer att krävas för att ödet i egna händer när det är dags att möta spanjorskorna igen i den sista omgången. Tisdagen den 31 oktober 2023 kommer Italien på besök och tre nya poäng ska inkasseras.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.68
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:30, tisdag 31 oktober 2023
Spela på över 2,5 mål – 100% upp till 500kr hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Nations League fungerar i år inte bara som en egen turnering utan även som ett kval till OS i Paris nästa sommar. Europa har tre platser i turneringen och eftersom att Frankrike redan är tilldelade en av dem tack vare sin roll som värdland kommer det att krävas att den som vill delta i de olympiska spelen går hela vägen till Nations League-final.

Att lyckas med detta är lättare sagt än gjort. Det är nämligen bara ett lag per grupp som går vidare till slutspelet. Sverige hade oturen att hamn i samma grupp som Spanien och efter att ha förlorat mot världsmästarna i den första omgången förvandlades spelschemat direkt till en uppförsbacke. De flesta räknar med att spanjorskorna vinner sina dubbelmöten med Italien och Schweiz, vilket kräver att Blågult gör det samma för att tvinga fram en direkt avgörande duell nere i Spanien i den sista omgången.

Proppen behöver gå ur för Sverige

Hittills har Sverige gjort vad som behövts och både Italien och Schweiz har besegrats. Spelet har dock inte varit särskilt imponerande och båda matcherna har vunnits med ett mål mot noll. Tre poäng är såklart det viktigaste, men om man ska ha någon chans borta mot Spanien kommer det krävas bättre insatser för att stärka självförtroendet.

Sverige behöver med andra ord att proppen går ur. Något vi tror att den kommer att göra hemma mot Italien under tisdagskvällen. Blågult är det klart bättre laget och vi väljer därför att spela på att det blir över 2,5 mål i matchen. Här spelar vi lite med hjärtat också, men om man ser till vilka offensiva förmågor det svenska laget har till sitt förfogande borde – i kombination med att man spelar på hemmaplan – borde det här vara ett möte där målskyttet kan komma igång på riktigt.

Vill du spela på matchen hos någon av marknadens bästa bettingsidor? Här hittar du oddsbonusar och speltips!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan