Speltips: Österrike – Belgien 13/10

Förutsättningarna är tydliga inför fredagens EM-kvalmatch på Ernst Happel Stadion mellan Österrike och Belgien. Det lag som vinner duellen säkrar sin plats i nästa sommars turnering i Tyskland. Ett eventuellt kryss flyttar fram festen ytterligare en omgång.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.70
Spelbolag:Expekt
Avspark:20:45, fredag 13 oktober 2023
Rygga spelet hos Expekt – 100% bonus upp till 1500kr!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Österrike och Belgien är redan så gott som klara för EM i Tyskland nästa sommar. De enda som kan förstöra festen är det svenska landslaget, men för att det ska ske krävs ett smärre under. För både österrikarna och belgarna står nämligen bara två poäng mellan dem och en säkrad plats i mästerskapet. Det skulle med andra ord behövas att något av lagen havererar totalt för att Blågult ska kunna ta sig förbi.

En vinst för något av lagen under fredagskvällen innebär alltså inte bara tre poäng utan också en EM-biljett. Både Österrike och Belgien bör vara sugna på att vara matematiskt klara så snabbt som möjligt. Samtidigt vill man inte riskera att släppa in Sverige i diskussionen. Det är därför viktigare att inte förlora än vad det är att vinna. Ingetdera lag lär vara särskilt besviket på ett oavgjort resultat.

Vill du ta del av speltips till de hetaste matcherna? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor att spela på!

Österrike och Belgien gör alltid mål

Dessa båda nationer har varit de två giganterna i Grupp F, vilket märks tydligt av det faktum att ingen av dem hade några större problem att städa av Sverige – något Österrike har gjort två gånger och Belgien en gång. Detta mycket tack vare pålitlig målproduktion. Hittills har man inte lämnat en enda kvalmatch utan att göra åtminstone ett mål.

Med detta faktum i åtanke väljer vi att spela på att båda lagen gör mål i matchen. Det bör dock höjas ett varningens finger för att vi även har att göra med två spelartrupper som är vassa på att bomma igen framför den egna kassen. Särskilt Belgien har bjudit på bländande defensivt spel och har bara släppt in ett mål på fem matcher.

Det insläppta målet kom dock mot just Österrike när lagen möttes i Belgien tidigare under kvalet. Nu har österrikarna hemmaplan och lär vara sugna på att säkra sin EM-biljett framför supportrarna på läktaren.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt