Speltips: Qarabag – BK Häcken 14/12

Det har blivit dags att rikta strålkastaren mot den sista gruppomgången i Europa League. Den 14 december 2023 reser BK Häcken till Azerbajdzjan för att möta Qarabag. Göteborgarna står på noll poäng och ligger tvärsist i sin grupp. Qarabag har slutspelsplatsen bakom Bayer Leverkusen i egna händer.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.53
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:45, torsdag 14 december 2023
Spela på över 2,5 mål i matchen – 100% bonus upp till 500kr Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Hösten blev inte alls vad BK Häcken hade hoppats på. Trots flera chanser att blanda sig i guldstriden i Allsvenskan landade man till slut sju poäng bakom Elfsborg och Malmö FF. Att så blev fallet skulle delvis kunna förklaras av att man har valt att fokusera på spelet ute i Europa. Om det ligger till på det viset går det dock inte att skymta att skulle vara fallet sett till resultatraden.

På fem matcher i Europa League-gruppspelet har BK Häcken enbart radat upp förluster, släppt in 15 mål och bara stått för två framåt. En av få ljusglimtar i torsdagens bortamatch mot Qarabag är det faktum att man får ta semester när domaren blåser i slutvisslan. Med tanke på hur det har sett ut hittills är det nog inte särskilt många bortasupportrar som vågar hoppas på en plötsligt glimrande insats.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du speltips och marknadens bästa bettingsidor!

Qarabag har slutspelsbiljetten i egna händer

Några som har desto mer att spela för är kvällens hemmalag. Qarabag ligger tvåa i gruppen på lika många poäng som Molde, men med fördel mot norskarna i inbördes möten, vilket räknas före målskillnad i Europa League. Man behöver med andra ord ta minst lika många poäng som Molde för att säkra sin plats i slutspelet.

Ödet är i Qarabags händer. Vinner de mot BK Häcken spelar det ingen roll om Molde skräller borta mot Bayer Leverkusen. Till matchen väljer vi att spela på att det blir över 2,5 mål. Ett beslut som dels grundar sig i hur många mål BK Häcken har släppt in hittills i gruppspel, men också i det faktum att nio av Qarabags tio senaste matcher har innehållit minst tre kassar. Det enda undantaget är 0-1-förlusten hemma mot Leverkusen.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan