Speltips: Newcastle – AC Milan 13/12

De sista slutspelsplatserna i Champions League ska delas ut. Onsdagen den 13 december 2023 tar Newcastle emot AC Milan på St. James’ Park. Båda lagen måste gå för segern för att ha en chans att gå vidare. Samtidigt måste man hoppas på att PSG inte slår Borussia Dortmund i den parallella matchen.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.80
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, onsdag 13 december 2023
Spela på över 2,5 mål i matchen – 100% bonus upp till 1500kr hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

När Newcastle slog PSG med 4-1 hemma på St. James’ Park i den andra omgången i Champions League-gruppspelet såg laget ut att storma mot slutspelet. Vad som följde var i stället dubbla förluster mot Borussia Dortmund. I den senaste omgången såg man ut att lyckas få med sig en imponerande trepoängare borta mot PSG, men fick till slut nöja sig med ett kryss efter en tveksamt dömd straff i mötets sista andetag.

Dessa insatser, tillsammans med krysset borta mot dagens motståndare AC Milan, innebär att Newcastle har tagit fem poäng på lika många omgångar. Så är fallet även för gästerna från Italien. AC Milan hade varit uträknade om det inte vore för den viktiga 2-1-segern hemma mot PSG i förrförra omgången.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Båda måste vinna

Förutsättningarna för matchen mellan Newcastle och AC Milan är väldigt tydliga för bägge lag. I bådas fall måste man vinna för att ha en chans att gå vidare till slutspel. Samtidigt behöver man förlita sig på hur det går i den parallella matchen mellan Dortmund och PSG. För AC Milans del räcker det inte med vinst mot Newcastle om PSG tar poäng, medan britterna är vidare vid seger på St. James’ Park så länge som PSG inte vinner i Tyskland.

I och med att båda måste gå för det öppnas dörren för en målrik tillställning där lagen offrar det defensiva spelet för att producera framåt. Vi väljer därför att spela på att det blir 2,5 mål i matchen trots att vi här har att göra med gruppens två mest målsnåla lag. Ju längre in i matchen vi kommer desto större kommer desperationen bli i det laget som ligger under, vilket öppnar upp för kontringar åt andra hållet. Räkna med en nervkittlande tillställning.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt