Speltips: Nederländerna – Irland 18/11

Nederländerna kan under lördagskvällen säkra sin plats i EM nästa sommar. Seger mot Irland hemma på Johan Cruijff Arena innebär att Grekland inte har någon chans att gå förbi dem, oavsett hur det går i den sista omgången. Irland är redan borträknade vilket bäddar för en betryggande hemmaseger.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.70
Spelbolag:Bet365
Avspark:20:45, lördag 18 november 2023
Rygga spelet hos Bet365 – 1250kr i spelkrediter!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Inför EM-kvalet var det ganska tydligt att Frankrike och Nederländerna var de två stora favoriterna i Grupp B. Fransmännen har inte haft några problem att motsvara förväntningarna och är redan klara för mästerskapet. För Nederländerna har det varit aningen svettigare och man står i nuläget på samma poäng som Grekland.

Det bör dock föras till protokollet att Nederländerna har fördel mot Grekerna i inbördes möten och att man dessutom har två matcher kvar medan grekerna bara har en. Detta innebär att om Nederländerna slår Irland finns det ingen chans för Grekland att komma ikapp. Grupp B kan alltså avgöras under lördagskvällen.

Vill du ha speltips till de största matcherna? Har hittar du oddsbonusar från de bästa bettingsidorna att använda när du spelar!

Nederländerna vill markera

Efter att ha fallit två gånger om mot Frankrike vill Nederländarna visa att det trots allt finns en klasskillnad mellan dem och de övriga lagen i tabellen. Irland har ingenting att spela för och även om de lär vara sugna på att ställa till det för hemmalaget kan vi inte räkna med att gästerna kommer att gå in lika helhjärtat i lördagens möte som nederländarna.

Förutom chansen att säkra EM-biljett kan vi här förvänta oss ett nederländskt lag som vill markera och skicka en signal till resten av Europa. Därför faller valet på att spel på över 2,5 mål i matchen. Nederländerna kommer inte nöja sig med en 1-0-seger utan kommer att vilja bjuda supportrarna på underhållning.

Mötet i Irland slutade 2-1 till gästerna, så vi vet redan att det kan bli över 2,5 mål när dessa båda drabbar samman. Att det den här gången är hemmaplan för Nederländerna ökar bara chanserna för en målrik tillställning.

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting