Speltips: Molde – Häcken 26/10

Det är två pressade nordiska lag som gör upp på Aker Stadion under torsdagen den 26 oktober 2023. Både Molde och gästande Häcken står på noll poäng efter två omgångar i Europa League-gruppspelet. Ska man nå slutspel är seger det enda som räknas här, oavsett om man är från Norge eller Sverige.

Speltips:X2
Odds:2.15
Spelbolag:NordicBet
Avspark:18:45, torsdag 26 oktober 2023
Spela på X2 hos NordicBet – 100% upp till 500 kr!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Både Molde och Häcken har behövt slåss på två fronter under hösten. Spel i slutspurten av de inhemska ligorna har varvats med matcher ute i Europa. Detta är något av tveeggat svärd. Man har en fördel genom att vara mer varma i kläderna än de klubbar som är precis i inledningen av sina tävlingssäsonger, men baksidan av myntet är en utmattad trupp som inte alltid har bredden att prestera i båda tävlingar samtidigt.

För Häckens del verkar den tuffa matchningen ha gått ut över både guldstriden i Allsvenskan och striden i om Europa League-slutspel. Även om chansen fortfarande är där är göteborgarna så gott som avhängda av Elfsborg och Malmö FF hemma i Sverige, samtidigt som man har halkat efter ute på kontinenten.

Kryss kan väga tungt för ett fortsatt äventyr i Europa

Om Häcken vill utmana Qarabag om slutspelsplatsen bakom gruppgiganten Bayer Leverkusen måste man gå heljärtat för segern borta mot Molde. Samtidigt får man inte glömma bort att en tredjeplats genererar en plats i Conference League-slutspelet. Ett kryss skulle därför väga tungt under torsdagen om man tänker att striden om den placeringen står mellan Molde och Häcken.

Med dessa variabler i åtanke väljer vi att spela på en dubbelchans med kryss och bortaseger som vinstgivande utgångar. Molde sitter i exakt samma sits som Häcken och lär inte vara nöjda med något annat än hemmaseger, men det här är en bortamatch som göteborgarna på pappret borde kunna få med sig poäng från.

Vill du spela på matchen med en av markandens bästa oddsbonusar? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% upp till 500 kr

  • Välkomstbonus för alla typer av spelare
  • Upp till 500 kr extra att spela för
  • Stort spelutbud – spela på lägre ligor