Speltips: Milan – Juventus 22/10

Få matchningar är lika klassiska inom hela den europeiska toppfotbollen som mötet mellan Milan och Juventus. Söndagen 22 oktober 2023 är det dags igen när dessa båda bjässar ger sig ut på San Siro för att mäta sig med varandra. Underhållningsvärden lär inte lämna någon besviken.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.91
Spelbolag:Bet365
Avspark:20:45, söndag 22 oktober 2023
Rygga spelet hos Bet365 – 1250kr i spelkrediter!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Redan nu börjar många tyckare prata om att striden om Serie A-guldet står mellan Milan och Inter. Guldet ska till Milano på ett eller annat sätt verkar vara en vedertagen inställning. Så kan mycket väl bli fallet – både Milan och Inter har rusat upp ur startblocken den här hösten – men än finns det några klubbar som vill vara med och brottas. En av dessa är Juventus.

Det har varit några turbulenta år för Turinklubben, som har tappat sin status som Italiens självklara lag att slå. Trots att spelet ibland har sett aningen statiskt ut har Juventus stått för en fin inledning på säsongen. 17 poäng på åtta spelade matcher placerar dem bara fyra poäng bakom söndagens motståndare. Ett avstånd som skulle reduceras ner till en poäng vid en eventuell bortaseger.

Letar du efter speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar att använda när du spelar!

Milan saknar sin första målvakt

Några tumultartade slutminuter i Milans senaste ligamatch mot Genoa såg anfallaren Olivier Giroud ta på sig handskarna och ställa sig mellan stolparna efter en utvisning på Mike Maignan i slutminuterna. Giroud vikarierade bra för sin landsman och såg till att nollan höll sig. Nu får man dock klara sig utan sin ordinarie skottstoppare i denna jättematch.

Lägg därtill att Theo Hernandez också missar mötet efter att ha samlat ihop för många gula kort och du har ett försvar som saknar två av sina viktigaste pjäser. Juventus får visserligen klara sig utan Federico Chiesa men gästernas chanser till att göra mål underlättas minst sagt av att man slipper möta Maignan och Hernandez.

Om vi dessutom adderar det faktum att Milan sällan lämnar en hemmamatch utan att näta hittar vi tillräckligt många argument för att spela på att båda lag kommer att göra mål i den här matchen. Så stor påverkan riskerar Maignans frånvaro att ha.

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting