Speltips: Manchester City – Nottingham 23/9

Manchester City har stormat fram under inledningen av säsongen och har radat upp segrar. Man har dock svårt att hålla nollan. Under lördagen ska ligaledarna försöka inkassera tre nya poäng när Nottingham kommer på besök.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:2.17
Spelbolag:Betsson
Avspark:16:00, lördag 23 september 2023

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Manchester City inledde hösten med att förlora på straffar mot Arsenal i Community Shield, men efter det har man fortsatt i samma melodi som i våras. Med fem ligaomgångar avklarade ligger Pep Guardiolas mannar etta i Premier League och är det enda laget som inte är tappat poäng än.

Under lördagen kommer Nottingham på besök till Etihad Stadium. Gästerna har blandat och gett hittills med två vinster, ett kryss och två förluster. Den största bragden är bortasegern mot Chelsea i förrförra omgången.

Manchester City har svårt att hålla tätt

Det råder inga tvivel om att Manchester City går ut på planen mot Nottingham som stora favoriter att ta hem samtliga tre poäng. Något annat vore att betrakta som en skräll. Detta betyder för den sakens skull inte att gästerna behöver lämna arenan mållösa.

City har nämligen gått fyra raka matcher i Premier League och Champions League utan att hålla helt tätt bakåt. Visserligen rör det sig bara om ett insläppt mål per batalj, men detta faktum gör att ett spel på att båda lagen gör mål blir intressant. Dessutom har inte Nottingham lämnat en enda ligamatch hittills utan att näta.

Är du på jakt efter en bettingsida? Här hittar du speltips till de hetaste matcherna!