Speltips: Manchester City – Liverpool 25/11

Premier League återvänder från landslagsuppehållet med en riktig gigantmatch. Den 25 november 2023 tar Manchester City emot Liverpool på Etihad Stadium. Hemmalaget leder tabellen men kommer att behöva lämna över förstaplatsen vid bortaseger. Något man inte lär vara särskilt sugna på att göra.

Speltips:Manchester City vinner
Odds:1.75
Spelbolag:Betsson
Avspark:13:30, lördag 25 november 2023
Tror du också att Manchester City vinner? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Efter vad som har känts en evighets lång väntan är Premier League tillbaka med säsongens 13:e omgång. Tålamodet bland fansen belönas med en kanonmatch på en gång. Först ut under lördagen går nämligen seriefinalen mellan Manchester City och Liverpool av stapeln på Etihad Stadium. Det skiljer bara ett poäng mellan klubbarna med hemmalaget i förarsätet.

City har redan hunnit med att förlora två matcher och skuggade länge Tottenham och Arsenal, men har passat på att smita förbi dem efter Londonlagens svajigare prestationer på sistone. Även Liverpool har gått om och står inför lördagens match på samma poäng som Arsenal på placeringen bakom och en pinne ner till Tottenham.

Manchester City tänker inte släppa förstaplatsen

Att förlora den här matchen kan innebära flera hopp nedåt i tabellen för båda lagen om Arsenal och Tottenham vinner sina respektive matcher. Det är alltså inte bara förstaplatsen som står på spel utan även andraplaceringen. Manchester City var det klart bättre laget när lagen möttes på Etihad Stadium i våras. Spelar man lika bra den här gången kommer det att bli svårt för Liverpool att hänga med.

Det är två skadedrabbade trupper som gör upp mot varandra. Bland annat är Erling Haaland tveksam till spel efter att ha åkt på en skada under landslagssamlingen med Norge. Liverpool saknar även dem några viktiga pjäser, vilket gör att vi väljer att spela på att Manchester City vinner trots Haalands frånvaro. City har inte förlorat hemma mot Liverpool i ligaspelet på många år och tänker inte bryta den trenden.

Vill du spela på Manchester City – Liverpool med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan