Speltips: Wolverhampton – Chelsea 24/12

Fira julafton tillsammans med Premier League. Den 24 december 2023 tar Wolverhampton emot Chelsea på Molineux Stadium. Trots tabellpositionen är Wolves ruskigt starka på hemmaplan och har goda chanser att få med sig poäng här. Särskilt om man väger in gästernas enorma skadelista i beräkningarna.

Speltips:1X
Odds:1.93
Spelbolag:Betsson
Avspark:14:00, söndag 24 december 2023
Tror du också att Wolves tar poäng? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Den 18:e omgången i Premier League leverera sin sista match på självaste julafton. För den som inte vill se på Kalle Anke bjuds det på stor underhållning från Molineux Stadium där Wolverhampton får besök av Chelsea. Gästerna kommer till matchen segerrusiga efter veckans dramatik i EFL-cupen. Där lyckades man nämligen kvittera i slutminuterna mot Newcastle för att sedan vinna på straffar.

I ligaspelet har det sett ut ungefär som det gjorde förra säsongen för Chelsea. Visserligen har man glimrat till då och då med fina insatser, bland annat mot Manchester City, men man befinner sig likväl i mitten av tabellen. Någon Europaplats lär det högst troligt in bli den här gången heller.

Vill du spela med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Wolves tänker inte lämna planen utan poäng

Vi tror att att Wolverhampton inte kommer att besegras av Chelsea i den här matchen. Att gå så långt att spika en hemmaseger är dock lite väl våghalsigt. Därför väljer vi att spela på en dubbelchans där både oavgjort och seger för Wolves blir de vinstgivande utgångarna. Valet grundar sig i flera faktorer.

Till att börja med har Chelsea en enorm skadelista att förhålla sig till. Spelarna i sjukstugan är så många att de på egen hand hade kunnat bilda ett slagkraftigt Premier League-lag. Den andra faktorn finner vi i Wolves form på hemmaplan. Laget har antingen vunnit eller kryssat i de sex senaste matcherna på Molineux Stadium och har bland annat besegrat både Manchester City och Tottenham.

Tittar vi på de fem senaste matcherna mellan Wolverhampton och Chelsea på just den här arenan hittar vi en resultatrad för hemmalaget som utgörs av tre segrar, ett kryss och en förlust. Vi tror inte att det är listan med förluster som utökas under julaftons eftermiddag.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan