Speltips: LASK Linz – Liverpool 21/9

Efter en svag fjolårssäsong i Premier League får Liverpool nöja sig med spel i Europa League i höst. Under torsdagen drar gruppspelet igång och Jürgen Klopps mannar inleder med att resa till Österrike för att möta LASK. En match som man på pappret borde vinna utan större problem.

Speltips:2/2 (Halvtid/Fulltid)
Odds:1.96
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:45, torsdag 21 september 2023

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

När Champions League hade premiär under tisdagen och onsdagen var det nog många som tyckte att det kändes lite märkligt att Liverpool inte deltog. Laget har prenumererat på en plats i turneringen de senaste åren, men i och med att man inte slutade bättre än femma i Premier League 2022/23 kommer äventyret på kontinenten nu i stället att utspela sig i Europa League.

Det finns två sätt att knipa en biljett till Champions League 2024/25. Antingen slutar man topp fyra i ligan eller så vinner man Europa League. Liverpool lär lägga mest krut på det förstnämnda alternativet, men kommer även att ge det andra en ärlig chans. Till att börja med behöver man ta sig förbi gruppspelet.

Liverpool vill stänga matchen tidigt

Med tanke på vilket intensivt spelschema Liverpool har framför sig de kommande månaderna är man nog inte särskilt sugna på en allt för intensiv drabbning borta mot LASK under torsdagskvällen. Förhoppningen är att man ska kunna ta ledningen tidigt för att sedan valla in tre poäng.

Ett spel på att Liverpool har ledningen i både första och andra halvlek blir därför ett intressant alternativ. Jürgen Klopps lag är tillräckligt överlägsna sett till truppmaterial för att man ska kunna ta tag i taktpinnen på en gång. LASK har visserligen fördelen av att spela på hemmaplan och kommer inte att lägga sig platta. Liverpool är dock ett mångt mycket svårare motstånd än vad man är van vid hemma i den österrikiska ligan.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips inför de mest intressanta matcherna!