Speltips: Juventus – Napoli 8/12

Den 8 december 2023 bjuder Serie A in till en riktig gigantmatch när tabelltvåan Juventus får besök av de regerande mästarna Napoli. Hemmalaget har inte snott några rubriker för attraktiv fotboll. Däremot är man väldigt vassa på att bomma igen framför egen bur, vilket öppnar för en målsnål tillställning i Turin.

Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1.80
Spelbolag:Expekt
Avspark:20:45, fredag 8 december 2023
Tror du också på en målsnål match? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Massimiliano Allegri är mycket, men en tränare som prioriterar underhållande fotboll har han aldrig varit. Många har suckat sig hesa över Juventus konstruktiva och defensivt stabila spelstil den här säsongen, men i slutändan handlar det ju faktiskt om att vinna matcher. Något som Allegri har sett till att göra gång på gång i Serie A. Efter 14 omgångar ligger laget tvåa i tabellen tack vare tio vinster, tre kryss och endast en förlust.

Positionen har uppnåtts genom att inte lyssna på kritikerna utan i stället fokusera på det man är bra på: att hålla motståndarna borta från det egna målet och göra det som behövs i den andra änden av planen. Den inställningen kommer inte att ändras bara för att man nu får besök av Napoli. Snarare tvärtom.

Sällan mer än två mål Allianz Stadium

Sedan säsongen 2023/24 drog igång har Juventus spelat sju matcher hemma på Allianz Stadium. Ingen av dem har resulterat i förluster och bara två har innehållit mer än två mål – 3-1 mot Lazio och 2-1 mot Cagliari. Publiken i Turin har nu vant sig vid att man inte kan förvänta sig någon febril aktivitet i sekretariatet för att ändra siffrorna på arenans resultattavla.

Det bör visserligen höjas ett varningens finger för att det är just Napoli man möter. De regerande mästarna är nämligen, tillsammans med Inter, Serie A:s mest målglada lag på bortaplan med 16 kassar på 7 matcher. När just Inter besökte Turin för inte så länge sedan slutade dock mötet 1-1. Med alla dessa variabler i åtanke väljer vi därför att spela på att inte blir mer än högst två mål i matchen mellan Juventus och Napoli.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du speltips och markandens bästa bettingsidor!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt