Speltips: Häcken – Qarabag 5/10

Efter förlusten i premiäromgången borta mot Bayer Leverkusen kommer Häcken att behöva ett bättre resultatet under torsdagskvällen för att inte halka efter i Grupp H. Den här gången är det hemmamatch som gäller och för motståndet står Qarabag. Gästerna vann mot Molde i sin första match i höstens Europa League-gruppspel och kommer att bli en tuff nöt att knäcka.

Speltips:2
Odds:2.60
Spelbolag:Betinia
Avspark:21:00, torsdag 5 oktober 2023
Spela på hemmavinst hos Betinia – 120 kr gratisspel!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

När grupperna lottades till säsongens upplaga av Europa League gav många tyckare Häcken en rimlig chans att nå slutspel. Bayer Leverkusen pekades ut som den tydliga favoriten, men både Molde och Qarabag ansågs vara möjliga att prestera bättre än. Häcken inledde gruppspelet med höstens svåraste match, borta mot Leverkusen, och förlorade föga förvånande med stora siffror.

I den parallella matchen plockade Qarabag tre viktiga poäng mot Molde hemma i Azerbajdzjan. Skulle de även lyckas vinna borta i Göteborg under torsdagskvällen samtidigt som Leverkusen slår Molde väntar en tuff uppförsbacke för gruppens två nordiska representanter. Seger för Häcken kan däremot kasta om förutsättningarna en hel del.

Häcken måste gå för segern

Till matchen väljer vi att spela på en hemmavinst för Häcken. Oddset är visserligen relativt högt och det är långt ifrån säkert att göteborgarna lyckas, men med tanke på hur viktig en seger vore kan det vara värt en chansning här. Hoppet är inte ute för Häcken vid kryss eller förlust, men chanserna att nå slutspelet kommer att få sig en rejäl törn.

Vi kan därför vänta oss ett Häcken som går för samtliga tre poäng här. Samtidigt lär Qarabag vara nöjda med att få med sig ett oavgjort resultat hem och lär inte trycka på framåt allt för mycket om de inte hamnar i underläge. Det är den här typen av matcher som Häcken helt enkelt måste vinna om man vill hamna topp två i gruppen. Ettan spelas med tillförsikt.

Är du på jakt efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden