Speltips: Häcken – Bayer Leverkusen 30/11

Häcken tar emot Bayer Leverkusen den 30 november 2023 i vad som är den näst sista matchen i ett katastrofalt Europa League-gruppspel. Göteborgarna ligger tvärsist i Grupp H och behöver ett smärre mirakel för att klättra upp. Leverkusen lär högst troligt radera de sista matematiska chanserna att inte sluta fyra.

Speltips:Över 3,5 mål
Odds:2.00
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, torsdag 30 november 2023
Spela på över 3,5 mål hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Det har inte varit någon särskilt rolig höst för Häcken. De svenska mästarna från 2022 föll bort ur guldstriden i Allsvenskan och har samtidigt gått på nitlott efter nitlott i Europa League-gruppspelet. Med fyra omgångar spelade står Häcken kvar på noll poäng, med endast två mål gjorda och 13 insläppta.

I och med att inbördes möten räknas före målskillnad kan Häcken inte gå om Molde även om lagen skulle sluta på samma poäng. Hoppet om slutspel i turneringen är därmed ute. Teoretiskt kan göteborgarna dock fortfarande sluta tre och gå vidare till Conference League-slutspel. För att det ska ske måste man till att börja med slå Bayer Leverkusen under torsdagen samtidigt som Molde slår Qarabag. Detta skulle i så fall rendera en direkt avgörande match mot Qarabag i slutomgången.

Klasskillnaden är för stor

Den svåraste variabeln att få rätt är den man ställs inför hemma på Bravida Arena. Att man plötsligt skulle ha det i sig att slå Bayer Leverkusen är det nog inte särskilt många som ens vågar hoppas på. Klasskillanden mellan den svenska ligatrean och den tyska serieledaren är helt enkelt för stor.

Leverkusen har visserligen ”bara” vunnit med uddamålet i sina två tidigare bortamatcher i gruppspelet, men om man ser till hur Häcken har presterat hittills talar det mesta för en mer bekväm seger för gästerna. Häckens försvar läcker alldeles för mycket för att stå emot den offensiv som Xabi Alonso har satt ihop. Med allt detta i åtanke väljer vi att spela på att det blir över 3,5 mål i matchen. Om det är Leverkusen som står för samtliga återstår att se.

Är du på jakt efter en ny bettingsida? Här hittar du speltips och oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan