Speltips: Elfsborg – AIK 23/10

Den 27:e omgången i Allsvenskan rundas av med ett högintressant möte i Borås mellan Elfsborg och AIK. Hemmalaget är inblandade i en het guldstrid och behöver få med sig samtliga tre poäng här. Gästerna från Stockholm lär inte vara missnöjda med ett kryss.

Speltips:1
Odds:1.76
Spelbolag:Betsson
Avspark:19:10, måndag 23 oktober 2023
Spela på hemmaseger hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Vi är inne i den absoluta slutspurten i årets upplaga av Allsvenskan och spänningen är olidlig. Detta gäller både botten och toppen – i vilka delar av tabellen vi också hittar dagens kombattanter, hemmalaget Elfsborg och gästande AIK. Elfsborgs guldstrid mot Malmö FF har potential att avgöras i den absolut sista omgången när dessa båda ställs mot varandra. För att så ska bli fallet måste Elfsborg vinna matcher som denna.

Det är så pass jämnt där uppe i toppen att man helt enkelt inte har råd med att tappa onödiga poäng. Samma gäller för AIK nere i botten. Mycket talar för att man kommer att klara sig kvar i Allsvenskan även om måndagens match skulle sluta med förlust, men en vinst eller åtminstone ett kryss vore guld värt i jakten på ett nytt kontrakt i högstaserien.

Elfsborg är några storlekar för stora

Trots att båda lagen har motivation så att det räcker och blir över är klasskillnaden mellan de båda så pass stor att det inte går att tro på något annat än hemma seger här. Därför väljer vi att spela på en enkel etta. Visserligen finns det mängder av nerver med i spel och AIK har en högstanivå som har potential att skaka jättar, men det här är helt enkelt en match som Elfsborg inte får göra annat än vinna.

Hemmalaget vill behålla sin plats högst upp i tabellen hela vägen in i den sista omgången för att därmed bara behöva kryssa mot Malmö FF för att säkra guldet. Att gå ut på Eleda Stadion i omgång 30 med en uppförsbacke att bestiga är en uppgift som de flesta lag helst väljer bort om de har möjligheten.

Vill du spela på Elfsborg – AIK med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de hetaste matcherna!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan