Speltips: Chelsea – Middlesbrough 23/1

Det har blivit dags att utse en av finalisterna i EFL-cupen. Den 23 januari 2024 tar Chelsea emot Middlesbrough på Stamford Bridge i London. Gästerna vann det första mötet med 1-0 och lär försöka få det här till en mållös tillställning. Chelseas plan är föga förvånande den exakta motsatsen.

Speltips:Chelsea gör över 2,5 mål
Odds:1.95
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, tisdag 23 januari 2024
Tror du också att Chelsea gör över 2,5 mål? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Chelseas supportrar har nästan vant sig vid att man nu håller på ett lag som inte längre är med och slåss om titlar. Nu har man dock chansen efter några år med kaos och dåliga resultat. Under tisdagkvällen står returmatch i semifinal på menyn, hemma mot Middlesbrough.

I det första mötet. på Riverside Stadium i Middlesbrough, var det gästande Chelsea som dominerade både sett till målchanser och bollinnehav. Man lyckades dock inte överlista en storspelande Tom Glover i hemmalagets mål. I den 37:e minuten var det i stället Middlesbrough som tog ledningen när Isaiah Jones hittade fram till Hayden Hackney. 1-0 stod sig sedan hela vägen till slutvisslan.

Letar du efter speltips? Spela på Chelsea – Middlesbrough och andra stormatcher på någon av marknadens bästa bettingsidor!

Chelsea måste gå framåt

Med ett mål att gå på har Middlesbrough inga stora incitament till att göra något annat än att parkera bussen framför Glover. Chelsea å andra sidan är tvingade att trycka på framåt. Allra helst vill man kunna döda den här matchen på 90 minuter. Även om det inte är samma Londonklubb som för några år sedan är detta ändå något man borde klara av.

Vi väljer att tro att Chelsea lever upp till hemmasupportrarnas förväntningar. Därför spelar vi på att de gör över 2,5 mål i matchen. Lyckas man gå upp till 2-0 kommer Middlesbrough tvingas att gå framåt, vilket kommer att öppna upp ytor och kontringsmöjligheter.

Senast Chelsea spelade cupmatch på Stamford Bridge var mot Preston i FA-cupen under den första veckan i januari. Då vann man med 4-0. Med tanke på att det bara skiljer två poäng mellan Middlesbrough och Preston i Championship-tabellen är det en högst rimlig referens att ha med i beräkningarna.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt