Speltips: GAIS – Utsikten 11/11

Sista chansen för Utsiktens BK. Det är förutsättningarna inför lördagens heta Göteborgsderby i Superettan. Ska laget nå en kvalplats? 

Speltips:GAIS +0,0 (asian handicap)
Odds:1.56
Spelbolag:Expekt
Avspark:15:00, lördag 11 november 2023
Hämta 1 500 kronor bonus hos Expekt!

Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Allt var som upplagt för ett otroligt spännande möte mellan GAIS och Utsikten i den sista omgången av Superettan. För bara ett par veckor sedan såg det ut att bli ett direkt avgörande möte om en direktplats till Allsvenskan. 

Men sedan dess har Utsikten haft en tung period, samtidigt som lokalkonkurrenten GAIS radar upp segrar. Faktum är att skillnaden mellan lagens resultat varit så stor att GAIS inte bara gått om i tabellen, utan också hunnit säkra den allsvenska platsen. 

Det blev formellt klart i helgen, när man bortaslog Jönköpings Södra. Det innebär att GAIS gör Västerås SK sällskap till Allsvenskan 2024. Nu gäller det bara att se vilket lag som kniper den viktiga kvalplatsen. 

Utsikten står på 52 poäng, en poäng före Östers IF på fjärdeplatsen. Det innebär att man säkrar kvalplatsen i händelse av en trepoängare mot GAIS.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

GAIS har visat att man är ett bättre fotbollslag 

När det ska spelas matcher där det ena laget inte har någonting att spela för blir motivationen alltid en faktor. Är det verkligen värt för GAIS att ge allt man har i den här matchen?

Men den här gången är det faktiskt ett specialfall. Känslan är att Utsikten inte kommer att få särskilt mycket hjälp av att GAIS har checkat in i Allsvenskan 2024 redan nu. Man har en hel del kvar att spela om. 

Det här är ett derby, det spelar en handfull spelare med GAIS-förflutet i motståndarna och man vill inte avsluta säsongen med en förlust. Dessutom spelar man inför runt 10 000 åskådare som vill fira sina hjältar i den här matchen. Då matchen spelas på en lördag lär det inte vara sämre tryck direkt… 

Vi litar på att GAIS gör jobbet här. Att man skulle ta och avsluta en så pass positiv säsong med en förlust känns inte troligt. Oddset på GAIS draw no bet (pengarna tillbaka) finns till 1.56 gånger insatsen hos Expekt. Då heter spelet GAIS +0,0 (asian handicap).

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt