Manchester United – Luton 11/11

Säga vad man vill, men Manchester United har revansch att utkräva när Premier League är tillbaka i helgen. Förlusten i Champions League får inte upprepas. 

Speltips:Manchester United över 6,5 hörnor
Odds:1.95
Spelbolag:Expekt
Avspark:16:00, lördag 11 november 2023
Hämta 1 500 kronor bonus hos Expekt!

Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det har gått inflation i att kritisera Manchester United under den här hösten, men efter den engelska storklubben senaste vecka går det inte att fortsätta på den inslagna vägen. 

I veckan åkte man till Danmark för att möta FC Köpenhamn i den danska huvudstaden. Manchester United gick upp i ledning, hade sakerna under kontroll, men åkte sedan på både utvisning och straff innan man till slut förlorade med 4-3. 

Ett olycksfall i arbetet? Nej, riktigt så kan man inte se det. Förlusten innebär plötsligt att Manchester United inte bara riskerar att missa avancemang till åttondelsfinal, man kan rent av sluta sist i gruppen och missa Europa League-slutspel också. Det vore en rejäl missräkning. 

Förlusten och insatsen i Danmark var bara ytterligare ett kvitto på att det finns mycket som inte stämmer i Manchester United. Det gör det svårt att lita på laget. Frågan är om man kan studsa tillbaka när Luton Town nu väntar i Premier League?

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Klasskillnaden är fortfarande tydlig mellan lagen

Efter elva spelade matcher har Luton Town nu sex inspelade poäng, efter en förlust, tre kryss och sju förluster. Det räcker till säker mark i dagsläget, men poängsnittet behöver höjas markant om man ska säkra nytt kontrakt den här debutsäsongen i Premier League. 

Manchester United må vara ett sargat lag som har hittat ett nytt lågvattenmärke när det gäller att förlora matcher på nya sätt. Med det sagt har Manchester United en spelartrupp som Luton inte är i närheten av. 

På förhand är det kanske inte borta mot Manchester United som man hoppas på poäng. Men just den här gången tror vi att Luton kan ha visst råg i ryggen inför matchen. Men det ska inte kunna räcka ändå. 

Vi räknar blint med att Manchester United trycker på i den här matchen. Det kommer att leda till många situationer i eller kring offensivt straffområde. Men om det räcker till seger låter vi vara osagt. 

Manchester United över 6,5 hörnor spelas däremot till 1.95 gånger insatsen hos Expekt.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt