Speltips: Liverpool – West Ham 24/9

Liverpool har gått som tåget under upptakten på säsongen och och har hittills inte åkt på en enda förlust. Nu väntar dock en tuff uppgift när målfarliga West Ham besöker Anfield under söndagseftermiddagen. Hemmalaget är favoriter till segern men kommer att få det svårt att hålla nollan.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.60
Spelbolag:Betsson
Avspark:15:00, söndag 24 september 2023

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Premier League-säsongen 2022/23 lämnade mycket att önska för alla som håller på Liverpool. En femteplats är långt ifrån vad supportrarna förväntar sig av sitt lag, men med tanke på hur det såg ut under stora delar av kampanjen ska man glada att man ens slutade så högt. Redan nu ser årets upplaga av Liverpool ut att vara mycket vassare än i fjol.

Efter krysset i premiären mot Chelsea har Jürgen Klopps mannar staplat segrarna på varandra. Bournemouth, Newcastle, Aston Villa och Wolverhampton har alla lämnats poänglösa när de ställts mot Liverpool. Nu har även den första Europa League-segern inkasserats efter att man vänt och vunnit på bortaplan mot österrikiska LASK Linz.

Vill du hitta en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips till de största matcherna!

West Ham – en målfarlig motståndare

Tillbaka i England har det nu blivit dags för Liverpool att ta sig an West Ham hemma på Anfield. Gästerna inledde även dem med ett kryss, vilket sedan följdes upp av segrar mot Chelsea, Brighton och Luton Town. I förra omgången kom sedan höstens första förlust när Manchester City visade sig vara en för tuff nöt att knäcka.

Både Liverpool och West Ham har gjort mål i samtliga matcher som de har deltagit i den här säsongen. Därför spelar vi på att båda lagen gör mål i söndagens drabbning. Särskilt intressant blir detta val när man väger in det faktum att 3-0-segern mot Aston Villa är Liverpools hittills enda hållna nolla. Trots segerraden har man med andra ord svårt att hålla helt tätt bakåt.