Speltips: Nottingham – Tottenham 15/12

Omgång 17 i Premier League smygstartar redan den 15 december 2023 när Nottingham Forest emot Tottenham Hotspur på City Ground. Efter några deppiga omgångar var Spurs tillbaka på segerspåret igen förra veckan och siktar nu på addera ytterligare en trepoäng.

Speltips:Tottenham vinner
Odds:1.72
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, fredag 15 december 2023
Tror du också att Tottenham vinner? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Den 17:e omgången i Premier League står för dörren. Först ut är Nottingham Forest och Tottenham Forest som under fredagen drabbar samman på City Ground. Spurs dras fortfarande med en smått sanslös skadelista, vilket inte åtminstone delvis kan förklara lagets svaga form på sistone.

Efter att bara ha samlat in en poäng på fem omgångar lyckades Londonlaget äntligen inkassera en seger i förra helgens hemmamatch mot Alexander Isaks Newcastle. Det här var Spurs bästa prestation på länge och Ange Postecoglou kunde se på från sidlinjen när hans lag på ett dominant vis vann med fyra mål mot ett. Nu gäller det att ta med sig den nivån till fredagens bortamatch mot Nottingham.

En match som Tottenham ska vinna

Nottingham har inte haft en särskilt rolig höst i Premier League. 14 poäng på 16 omgångar har genererat en 16:e plats i tabellen. Dessutom var förra veckans kryss borta mot Wolverhampton lagets första poäng efter fyra raka förluster mot West Ham, Brighton, Everton och Fulham.

Det här är helt enkelt en match som Tottenham bara ska vinna. Därför väljer vi att spela på just bortaseger. Kan de prestera 80% av insatsen mot Newcastle ska det här vara tre förhållandevis enkla poäng att hämta hem för gästerna. Samtidigt syns de svaga prestationerna i omgångarna innan fortfarande i backspegeln, så det bör manas till viss tillförsikt.

Vi väljer dock att använda Newcastle-matchen som referens och tror att Tottenham bjuder på underhållande fotboll, enormt bollinnehav och tre färska poäng.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan