Speltips: Toulouse – Liverpool 9/11

Den fjärde omgången i Europa League-gruppspelet är här. Liverpool flyger fram i Grupp E och kan under torsdagskvällen säkra sin plats i slutspelet. Seger borta mot Toulouse garanterar avancemanget. Fransmännen har även de chansen att gå vidare och kommer att kämpa med näbbar och klor för att få med sig poäng här.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.66
Spelbolag:Bet365
Avspark:18:45, torsdag 9 november 2023
Spela på att båda lagen gör mål – 1250kr i spelkrediter hos Bet365!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Efter en ligasäsong med långa perioder av svagt spel lyckades inte Liverpool kvala in till årets upplaga av Champions League. I stället har man fått visa vad man går för i Europa League. Tittar man Liverpools dominans i Grupp E märks det ganska tydligt att laget egentligen hör hemma ett steg upp i hierarkin av europeiska klubblagsturneringar.

Jürgen Klopps mannar har vunnit samtliga tre matcher hittills och är redan noterade för tio mål framåt samtidigt som man bara här släppt in två bollar i egen kasse. I och med att Royale Union och Toulouse på platserna bakom ligger fem poäng efter kan alltså Liverpool säkra sin biljett till slutspelet om man vinner under torsdagskvällen. Kryssa kan också räcka, men det förutsätter att Royale Union förlorar mot tabelljumbon LASK.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Blir det ännu ett målkalas?

Det här blir andra gången på kort tid som Toulouse och Liverpool gör upp mot varandra. Lagen möttes på Anfield i den senaste omgången. En match som slutade i ett rejält målkalas. Liverpool flög fram offensivt och vann till slut med fem mål mot ett. När det nu är dags att mötas i Frankrike hoppas supportrarna på en lika målrik tillställning.

Toulouse lär inte ha särskilt stora förhoppningar om seger här. Målsättningen kommer högst troligt att vara att försöka kämpa sig till ett kryss för att hålla Royale Union inom räckhåll i striden om andraplatsen. Vi tror ändå att Liverpool slutändan kommer att vinna matchen, men att Toulouse kommer att skriva in sig i målprotokollet åtminstone en gång.

Valet faller därför på att spela på att båda lagen gör mål i matchen. Varken Toulouse eller Liverpool har lämnat någon av de tre första omgångarna utan att noteras för en kasse. Vi tror att så kommer att vara fallet även efter fyra omgångar.

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting