Speltips: Tottenham – West Ham 7/12

Derby står på menyn när Tottenham gästas av West Ham. Efter den fina starten på säsongen har luften gått ur ballongen en aning för Spurs. I helgen lyckades laget dock kryssa borta mot Manchester City och förhoppningen är att det ska leda till en nytändning.

Speltips:Tottenham vinner
Odds:1.78
Spelbolag:NordicBet
Avspark:21:15, torsdag 7 december 2023
Tror du också att Tottenham vinner? Rygga spelet hos NordicBet!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Med så många Londonklubbar i Premier League råder det ingen brist på huvudstadsderbyn. Torsdagen den 7 december 2023 är det dags för ytterligare ett när Tottenham får besök av West Ham. Länge var dagens hemmalag uppe och slogs om förstaplatsen i tabellen varje omgång, men har på sistone halkat bakåt efter några svagare resultat.

Inför den gångna helgens bortamatch mot Manchester City hade Spurs gått tre raka omgångar – mot Chelsea, Wolverhampton och Aston Villa – utan att ta en enda poäng. Mot City såg det länge ut som att så skulle bli fallet för fjärde gången i rad, men precis innan i slutminuterna dök Dejan Kulusevski upp såg till att matchen slutade 3-3.

Kan Tottenham bygga vidare på insatsen mot City?

Det är nog inte många som skulle protestera mot påståendet att Manchester City på Etihad Stadium är den svårsta ligamatchen under hela säsongen. Att få med sig en poäng därifrån bör i det perspektivet ses som ett kliv i rätt riktning. Nu gäller det att bygga vidares på den prestationen i torsdagens derby mot West Ham.

Gästerna har två vinster och ett kryss från sina tre senaste omgångar, men det bör nämnas att samtliga motståndare var lag från den undre halvan. Om Tottenham vill vara med uppe och slåss i toppen är det här en sådan match som man helt enkelt måste vinna. Vi väljer att tro att poängen mot City satte fart på maskineriet. Därför faller valet på att spela på att Tottenham vinner matchen.

Vill du spela på Tottenham – West Ham med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% upp till 500 kr

  • Välkomstbonus för alla typer av spelare
  • Upp till 500 kr extra att spela för
  • Stort spelutbud – spela på lägre ligor