Speltips: Tottenham – Newcastle 10/12

Söndagen den 10 december 2023 bjuder Premier League in till ett spännande svenskmöte. Alexander Isak och hans Newcastle reser nämligen till London för att ta sig an Dejan Kulusevskis Tottenham. Båda lagen kommer från förluster och vägrar lämna planen med en ny nollpoängare.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.50
Spelbolag:Bet365
Avspark:17:30, söndag 10 december 2023
Tror du också att båda lagen gör mål? Rygga spelet hos Bet365!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Efter två starka segrar mot Chelsea och Manchester United åkte Newcastle på en rejäl nitlott borta mot Everton i torsdags. 0-0 stod sig länge på Goodison Park, men i mötets slutskede tryckte Everton plötsligt gasen i bollen och gjorde tre mål på kort tid. En rejäl missräkning för Newcastle, som i och med omgångens andra resultat hade kunnat gå upp på femteplats i Premier League-tabellen.

Newcastle kan åtminstone finna någon slags tröst i att söndagens hemmalag, Tottenham, kommer från en ännu jobbigare förlust. Visserligen var det bara uddamålet som skiljde Tottenham och West Ham åt, men med tanke på att Spurs knappt gav motståndarna bollen borde man nog egentligen fått med sig samtliga tre poäng.

Kan Newcastle utnyttja Tottenhams riskfyllda spelstil?

I två av Newcastles senaste fyra ligamatcher har man fått lämna banan utan att ha gjort mål. Så tänker man inte låta det bli ännu en gång. Tottenham gör nästan alltid mål, men spelar på ett så pass riskfyllt sätt att de i princip aldrig lämnar utan också ha släppt in åtminstone en boll. Detta har lett till att Spurs nu bara har tagit en poäng från sina fem senaste omgångar. Dessutom står man på tre raka förluster på hemmaplan.

Med Tottenhams spelstil och Newcastles hunger som underbyggande faktorer väljer vi att spela på att båda lagen gör mål i den här matchen. Spurs verkar ha glömt bort hur man håller tätt medan Alexander Isak och resten av gästernas offensiv tänker inte gå mållösa i en match till. Vem som vinner är svårare att sia om, men tomt kommer det inte att vara på resultattavlan.

Letar du efter en bettingsida att spela på? Här hittar du speltips till de största matcherna!

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting