Speltips: Tottenham – Liverpool 30/9

Det väntar ett riktigt gigantmöte i London under lördagen. Fyran Tottenham får besök av tvåan Liverpool i en match mellan två målglada lag. Hemmalaget har chansen att gå om gästerna vid säger här. Det kommer dock att bli lättare sagt än gjort.

Speltips:Över 3,5 mål
Odds:2.00
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:30, lördag 30 september 2023

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

De sex matcher som Tottenham hittills har spelat har slutat med två kryss och fyra segrar där de oavgjorda resultaten kom i den första respektive senaste omgången. Mellan dessa båda poängtapp radade man alltså upp en kvartett segrar. Efter att ha missat den sista Europaplatsen med en ynka poängs marginal förra säsongen har Spurs ställt in siktet på att åtminstone ordna en Europa League-biljett den här gången.

Fortsätter man enligt samma melodi som man har inlett hösten med är en topp fyra-placering långt ifrån omöjlig. Att lyckas få med sig 2-2 borta mot Arsenal på Emirates Stadium är ett kvitt på den fina starten. Nu är det alltså dags för Tottenham att möta ytterligare ett storlag.

Liverpool kryssade borta mot Chelsea premiären, men har efter det lämnat planen med enbart trepoängare. Bournemouth, Newcastle, Aston Villa, Wolverhampton och West Ham har alla besegrats av Jürgen Klopps mannar. Det är minst sagt en formstark motståndare som anländer till Tottenham Hotspur Stadium.

Bäddat för målkalas

Både Tottenham och Liverpool har varit riktigt målglada hittills under den här Premier League-säsongen. Båda står på 15 mål efter sex spelade matcher, vilket ger dem ett snitt på nästa tre mål per omgång. Samtidigt har bägge haft svårt att hålla det helt tätt bakåt. Kombinationen av hög målproduktion och smått läckande försvar gör att vi väljer att spela på att det blir minst 3,5 mål i matchen.

Leter efter du en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!