Speltips: Sverige – Nederländerna 15/1

Handbolls-EM stormar vidare och den första fasen av gruppspelet närmar sig sitt slut. Måndagen 15 januari 2024 ställs Sverige mot Nederländarna i en match där vinnaren kommer att ta hem förstaplatsen i Grupp E. Båda lagen har full pott hittills och är redan klara för slutspel.

Speltips:Över 59,5 mål
Odds:1.58
Spelbolag:Betsson
Avspark:20:30, måndag 15 januari 2024
Tror du också på en målrik match? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

För ett lag som Sverige handlar den första fasen i en turnering om handbolls-EM snarare om att inte tappa poäng mer än att vinna. Matcherna mot Bosnien-Hercegovina och Georgien var dueller som man var så stora favoriter i att gränsen för godkänt låg vid bekväma segrar. Eftersom prestationerna från den här fasen kommer att påverka förutsättningarna i huvudrundan gäller samma premisser när det nu är Nederländerna som står för motståndet.

Även Nederländerna besegrade gruppens andra två lag utan några större problem. Måndagens match blir därför det första riktiga testet för bägge nationerna på banan. På pappret är det Sverige som är favoriter. Vilket kanske inte är särskilt märkligt med tanke på att man faktiskt är regerande Europamästare.

Två målfarliga lag drabbar samman

Sverige var trögstartade mot Bosnien-Hercegovina och kom ”bara” upp i 29 mål. Desto större urladdning blev det sedan mot Georgien, som man besegrade med 42-26. Nederländerna har gjort över 30 mål i båda sina inledande matcher. Om man ser insatsen mot Georgien som den mer representativa bilden av Blågults offensiv har vi med andra ord att göra med två målglada lag.

Valet faller därför på ett spel på att det blir över 59,5 mål i matchen. Om det åstadkoms genom att både Sverige och Nederländerna gör minst 30 mål vardera återstår att se. Det nederländska laget har som nämnt redan gjort två gånger i den här turneringen. Risken finns att man inte lyckas den här gången, men då finns Sverige där som kan se till att matchen innehåller minst 60 baljor.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan