Speltips: Sverige – Estland 19/11

Söndagen den 19 november 2023 gör Janne Andersson sin sista match som förbundskapten när Sverige tar emot Estland på Friends Arena. Efter debaclet i Baku är förhoppningen att avskedsmatchen blir en målrik sådan. När lagen möttes i Estland gjorde Blågult fem kassar.

Speltips:Sverige gör över 2,5 mål
Odds:1.75
Spelbolag:Expekt
Avspark:18:00, söndag 19 november 2023
Tror du också det lossnar för Sverige? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det har varit två minst sagt mörka år för det svenska herrlandslaget i fotboll. Först missade man VM i Qatar för att sedan ramla ur sin division i Nations League. Den största besvikelsen är dock det faktum att man faktiskt aldrig var ens i närheten att kvala in till EM i Tyskland nästa sommar. Allt detta har lätt till att Svenska Fotbollsförbundet nu har valt att gå skilda vägar med Janne Andersson som nu när kvalet ska avslutas gör sin sista match som förbundskapten.

Den första av två adjömatcher, borta mot Azerbajdzjan, slutade med en total katastrof. Trots att Sverige spelade med en man mer hela den sista halvtimmen förlorade man ändå med 3-0. Aldrig någonsin tidigare har Blågult förlorat mot ett så lågt rankat lag. När det nu har blivit dags att runda av kvalspelet med en betydelselös hemmamatch mot Estland är det få som gör det med ett leende på läpparna.

Letar du efter en bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Kan Janne Andersson säga hejdå med en storseger?

Med ingenting att spela för är det svårt att hitta motivation. Den enda källan till bränsle är att detta är Janne Anderssons sista match och att han högst troligt vill tack för sig och säga hejdå med en stabil seger. Troligen vill även spelarna ge honom ett fint resultat som avskedspresent. Detta är de halmstrån vi greppar efter för att färga söndagens möte i något som åtminstone liknar glada färger.

Sverige är på pappret flera nivåer bättre än Estland och ska kunna vinna match av det är slaget med flera bollar. Vi väljer att våga tro på att man gör just det och spelar därför på att Blågult gör minst tre mål framför de tappra supportrarna på Friends Arena. Om man kan slå Estland borta med 5-0 borde ett liknande resultat på hemmaplan vara minst sagt möjligt.

Med tanke på hur det här sett ut de senaste åren kan det vara svårt att våga hoppas på en målfest. Vi väljer dock att vara optimistiska och drar oss till minnes att Sverige faktiskt har stått för två överkörningar i EM-kvalet. Små strimmor av ljus på en annars mörk fotbollshimmel.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt