Speltips: Manchester City – Sheffield United 30/12

På årets näst sista dag, lördagen den 30 december 2023, bjuder Etihad Stadium in till matchen mellan Manchester City och Sheffield United. Gästerna har släppt in flest mål i hela Premier League och ställs nu mot det lag som har gjort flest. City vill avsluta året med ett budskap till de andra topplagen om att man fortfarande i allra högsta grad är med och slåss om ligaguldet även i år.

Speltips:Över 3,5 mål
Odds:1.86
Spelbolag:Expekt
Avspark:15:00, söndag 31 december 2023
Tror du också på en målrik match? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Trots att säsongen i Premier League bara är halvvägs och att det kommer en ny omgång redan nästa vecka vill alla klubbar avsluta kalenderåret på bästa möjliga sätt. Detta för att kunna ta med sig en positiv känsla in i 2024. Manchester City har åkte på oväntat många poängtapp under hösten och går in i lördagens match som ligafyra.

Vi börjar dock ana det City som i våras var så gott som omöjliga att stoppa. Pep Guardiola ledde nyligen sitt lag till en enkel seger i klubblags-VM och i veckans omgång i Premier League reste man till Goodison Park och slog Everton med tre mål mot ett. Mer än en Sheffield United-spelare lär bäva inför det här mötet, med ett hemmalag som vill visa både Premier League och sina hemmafans exakt hur dominanta man kan vara.

Flest gjorda mot flest insläppta

Manchester City har inte vunnit en hemmamatch i ligaspelet på sina tre senaste försök. Liverpool, Tottenham och Crystal Palace lyckades alla få med sig en pinne vardera från sina besök på Etihad Stadium. Supportrarna hungrar alltså efter att se det City som slog Bournemouth med 6-1 och Fulham med med 5-1 tidigare under säsongen.

Risken – eller chansen – är att vi kommer att få se en riktig islossning här. Manchester City och Sheffield United är de två lag som har gjort respektive släppt in flest mål i Premier League under säsongens första halva. Två variabler som borde leda till en överkörning. Gästerna ligger dessutom tvärsist i tabellen.

Vi väljer att tro att City kommer att bjuda sina supportrar på stor underhållning och väljer därför att spela på att det blir över 3,5 mål i matchen. Guardiola kommer inte att låta sina spelare släppa på gasen bara för att man tar ledningen.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt