Speltips: England – Ukraina 9/9

England stormar mot förstaplatsen i Grupp C. Laget öser in mål och visar inga tecken på att sakta ner. På fyra matcher har man redan gjort 15 mål, varav Harry Kane har stått för en tredjedel. Men det är en annan målmaskin som är värd att hålla ett extra öga på: Jude Bellingham.

Tips:Målgörare (i matchen): Jude Bellingham
Odds:4.00
Bookmaker:bet365
Kick-off:18:00, lördag 9 september

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.

Under lördagen är det dags för England att göra sin femte match i EM-kvalet. Hittills har inget lag kunna stoppa engelsmännen, som har bjudit på flera målkalas, samtidigt som man knappt släpper fram någon till det egna mål. 15 mål framåt och bara ett insläppt på fyra matcher talar sitt tydliga språk. Seger i lördagens match mot Ukraina skulle innebära att man har så gott som säkrat både EM-biljetten och förstaplatsen i Grupp C.

Ukraina ligger tvåa i gruppen och behöver få med sig ett bra resultat i den kamp man utkämpar mot Italien om andraplatsen i gruppen. England ser dock ut att vara några nummer för stora, med mängder av offensiva hot. Lagen har redan mött varandra en gång i kvalet. Då vann engelsmännen med 2-0.

Jude Bellingham i fin målform

När man pratar om målskyttar från England är Harry Kane det namnet som oftast nämns. Även Bukayo Saka har varit riktigt vass i kvalet hittills med sina fyra kassar. Tittar man på målform finns det dock en annan spelare som bör lyftas fram. Jude Bellingham har nämligen inlett klubblagssäsongen i en smått sanslös målform.

Mittfältaren tog i somras steget över från Borussia Dortmund till Real Madrid. På sina fyra första matcher i La Liga har engelsmannen redan hunnit med att göra fem mål och har varit tungan på vågen vid mer än ett tillfälle. Visserligen har han en mer framskjuten position i klubblaget än vad han har i England. 20-åringens målform i kombination med oddset på 4.00 gör dock ett spel på Bellingham som målskytt i matchen till ett intressant val att spela på.