Speltips: Bayern München – Manchester United 20/9

Champions Leauge är äntligen tillbaka och som belöning för tålamodet bjuder turneringen på flera högintressanta matcher på en gång. Under onsdagskvällen drabbar två av fotbollshistoriens giganter samman när Bayern München får besök av Manchester United på Allianz Arena.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.57
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, onsdag 20 september 2023

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

När gruppspelet till säsongens upplaga av Champions League lottades var det nog inte särskilt många klubbar som blev avundsjuka på FC Köpenhamn och Galatasaray. De hamnade nämligen i Grupp A tillsammans med två kungligheter inom europeiska klubblagsfotboll – Bayern München och Manchester United.

Dessa båda jättar ställs nu mot varandra redan i den första omgången. I och med att striden om gruppvinsten troligen kommer att stå mellan dessa båda är det här en väldigt viktig match att få med sig poäng från. Bayern kommer till duellen efter att ha tappat ligasäsongens första poäng i kryssmötet med Bayer Leverkusen i helgen.

För Uniteds del har inledningen på hösten varit långt ifrån strålande. Visserligen har man besegrat både Wolverhampton och Nottingham, men det är en klen tröst i relation till de tre svidande förlusterna mot Tottenham, Arsenal och Brighton.

Två lag som har svårt att hålla tätt

Både Bayern München och Manchester United inledde sina ligasäsonger med att hålla nollan i sina respektive premiärer. Sedan dess har båda släppt in minst ett mål per match. Räknar man bort Uniteds förlust med 2-0 borta mot Tottenham har båda gjort mål framåt i alla sina matcher.

Att man har så svårt att hålla tätt bakåt samtidigt som man även får in åtminstone en boll framåt öppnar för ett spel på att båda lagen gör mål i denna match – oddset ligger på 1.57. Bayern är favoriter till att ta hem samtliga tre poäng, men att de ska göra det samtidigt som de bommar igen framför den egna kassen är långt ifrån självklart.

Vill du spela på matchen hos ett spelbolag med svensk licens? Här hittar du de bästa insättningsbonusarna!