Speltips: Arsenal – West Ham 28/12

Matcherna i Premier League avlöser varandra stup i kvarten och det finns knappt någon tid för vila. Den 28 december 2023 bjuds vi in till ett huvudstadsderby när Londonklubbarna Arsenal och West Ham drabbar samman på Emirates Stadium. Det brukar bli målrikt när dessa båda möts.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.57
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:15, torsdag 28 december 2023
Tror du också på en urladdning? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Arsenal kan inte längre titulera sig själva serieledare i Premier League. Detta då Liverpool har smitit förbi dem genom att under Boxing Day besegra Burnley med två mål mot noll. Här är det dock viktigt att påpeka att Gunners inte spelade den dagen och därmed har en match till godo på Liverpool.

Avståndet upp till Liverpool inför torsdagens match mot West Ham är två poäng. Arsenal har med andra ord chansen att se till så att tiden borta från tronen inte blir mer än en passus i vintermörkret. Att slå West Ham är dock lättare sagt än gjort.

Här finner du speltips till de största matcherna och kan dessutom ta del av marknadens bästa oddsbonusar!

Ett london-derby som sällen gör en besviken

West Ham har spelat riktigt fin fotboll på sistone. Visserligen var 5-0-förlusten borta mot Fulham (även det ett derby) inget att hänga i granen. Men efter det har man vunnit två raka matcher och dessutom inte släppt in mål. Först besegrades Wolverhampton med 3-0 och sedan Manchester United med 2-0.

Det är med andra ord ett formstarkt lag som Arsenal har att göra med, vilket gör att vi inte vågar spela på resultat i detta derby. I stället väljer vi att fokusera på antalet mål. De senaste fyra matcherna mellan Arsenal och West Ham har nämligen innehållit minst tre mål.

Vårt val blir därför att spela på att trenden fortsätter och att det blir minst 2,5 mål i torsdagens duell. Vem som avgår med segern är desto svårare att sia om.

Letar du efter speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar till marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan