Speltips: Portugal – Island 19/11

Portugal tar emot Island den 19 november i EM-kvalets sista omgång. Hemmalaget är sedan länge klara för nästa sommars mästerskap och gästerna har inget att spela för. Med tanke på portugiserna snittar nästan fem kassar per match kan vi räkna med en målrik tillställning.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.58
Spelbolag:Betinia
Avspark:20:45, söndag 19 november 2023
Spela på över 2,5 mål hos Betinia – 120kr gratisspel!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Att Portugal var favoriter till att vinna Grupp J i EM-kvalet var nog i princip alla överrens om. Men att de skulle göra det på ett så dominant sätt var ändå åtminstone lite överraskande. Portugiserna har vunnit samtliga nio matcher som man har deltagit i, gjort 34 mål framåt och endast släppt in två. Fortsätter de på samma vis i nästa sommars mästerskap i Tyskland kommer de att bli svåra att stå emot.

Kvalet avslutas med ett Island kommer och besöker Estadio Jose Alvalade i Lissabon. Gästerna har ingen chans att hamna bättre än på den fjärdeplats som man i nuläget besitter. Den enda källan till motivation är viljan att hålla Bosnien-Hercegovina bakom sig. Inte många islänningar tror på annat än förlust här.

Portugal öser in mål

Det är ett smått sanslöst målfacit som Portugal kan stoltsera med – särskilt på hemmaplan. 19 mål på fyra hemmamatcher ger som nämnt ett målsnitt på nästan fem kassar per omgång hemma i Portugal. Därför är det kanske inte särskilt märkligt att vi väljer att spela på att det blir minst tre mål i söndagens match mot Island.

Ett varningens finger bör dock höjas för att portugiserna bara vann med ett mål mot noll när lagen möttes på Island tidigare under kvalet. Nu är det dock Lissabon som gäller och islänningarna ska på pappret inte ha en chans mot ett av Europas mest målfarliga lag. Allt annat än en övertygande hemmaseger vore att betrakta som en skräll. Frågan handlar snarare om hur länge Island kan stå emot det första ljudet av nätrassel.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du markandens bästa bettingsidor!

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden