Speltips: Norge – Sverige 23/1

Tisdagen den 23 januari 2024 spelar Sverige sin sista match i huvudrundan i handbolls-EM. Biljetten till semifinalen är redan säkrad och man möter nu ett Norge som redan har börjat packa väskorna. För Blågult handlar den här matchen om att få med sig en positiv känsla in i kampen om medaljerna.

Speltips:Sverige -2,5
Odds:1.85
Spelbolag:Expekt
Avspark:20:30, tisdag 23 januari 2024
Tror du också att Sverige vinner med minst tre bollar? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Efter förlusten mot Danmark i fredags var det ett aningen pressat Sverige som gick ut på planen i Barclay Arena under måndagkvällen för att möta Portugal. Noll poäng även i den matchen skulle tvinga fram en slutomgång utan att ha ödet i egna händer. När halvtidsvilan närmade sig och det fortfarande var jämnt verkade oron befogad.

Sverige tryckte då gasen i botten och såg till att få med sig en fyramålsledning in i paus. En ledning som man sedan aldrig släppte greppet om. Segersiffrorna mot Portugal blev till slut 40-33 – Sveriges näst målgladaste match i turneringen efter segern mot Georgien i den andra omgången.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips för både handbolls-EM och de största fotbollsmatcherna!

Norge har inget att spela för

På förhand kändes Norge som en potentiell kandidat till att vara med och slåss om medaljerna. Det visade sig dock tidigt att man inte skulle ha något med de högsta placeringarna att göra. Efter kryss mot Färöarna och förlust mot Slovenien gick norrmännen in i huvudrundan, där man inledde med att förlora mot Slovenien med uddamålet.

Redan där såg det ut att vara kört. Segern mot Nederländerna under fredagen gav dem fortfarande en matematisk chans att sluta topp två i gruppen, men efter förlusten mot Danmark i måndags försvann de sista möjligheterna. Förlusten innebar även att Sverige biljett säkrades.

Sverige har medvind och Norge vill åka hem. Här har vi två lag med diametralt olika motivationsnivåer. Detta, i kombination med Blågults målrika insats mot Portugal, gör att vi väljer att spela på att Sverige vinner den här matchen med minst tre bollar. Kämpaglöden finns inte kvar i det norska laget.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt