Speltips: Nordmakedonien – England 20/11

Måndagen den 20 november 2023 rundas Grupp C av i EM-kvalet. Bland annat bjuder den sista omgången på mötet mellan Nordmakedonien och England. Gästerna är redan klara gruppettor och hemmalaget har inget att spela för. Klasskillnaden bäddar för en målrik tillställning.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.55
Spelbolag:Betsson
Avspark:20:45, måndag 20 november 2023
Rygga spelet hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

England har flugit fram genom EM-kvalet och det har aldrig egentligen varit någon fråga om vilken placering de skulle hamna på. Laget står på sex vinster och ett kryss och har gjort 21 mål framåt och bara släppt in tre bakåt. Den enda stora konkurrenten har varit Italien och över två möten med de regerande mästarna visade engelsmännen vilka som var vassast.

Nu är det dags för dem att avsluta kvalet genom att resa till National Arena Toshe Proeski i Skopje för att möta Nordmakedonien. Hemmalaget ligger fyra i grupptabellen och kan varken sluta bättre eller sämre. Man har med andra ord inget mer än äran att spela för i måndagens match.

Inspirerades England av Frankrike?

England har inte heller något att spela för rent sportsligt. Här handlar det i stället om att skicka en signal till resten av Europas topplag för att visa att man kommer att bli farliga att ha att göra med i EM 2024. Kanske har man inspirerats av Frankrike, som fullkomligt mosade Gibraltar i helgen? 14-0 blev det i den matchen.

En sådan målfest lär det högst troligt inte bli. Men att England ska vinna med några bollar kan vi så gott som räkna med. Valet faller därför på att spela på att det blir minst 2,5 mål i matchen. Klasskillnaden är för stor för att Nordmakedonien ska orka stå emot över 90 minuter. Visserligen saknar gästerna Jude Bellingham, men med Harry Kane med i truppen är det dukat för målkalas.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan