Speltips: Newcastle – Borussia Dortmund 25/10

Det har blivit dags för den tredje omgången i vad som har utsetts till dödens grupp i Champions League. Alexander Isaks Newcastle får besök av Borussia Dortmund hemma på St. James’ Park. Förra omgången slutade i succé mot PSG på samma arena. Kan man göra det igen?

Speltips:1
Odds:1.68
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, onsdag 25 oktober 2023
Spela på hemmaseger hos Expekt – 100% bonus upp till 1 500 kr!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Newcastle har på väldigt kort tid förvandlats från att vara ett mittenlag i Premier League till att helt plötsligt bli en klubb som europeiska storklubbar gärna undviker att möta. Trots detta gick man in i dödens grupp i Champions League som underdogs – vilket inte är särskilt märkligt med tanke på att man tävlar mot Borussia Dortmund, AC Milan och inte minst Paris Saint-Germain om de två slutspelsplatserna.

Med två omgångar avklarade är det dock tydligt att Newcastle i allra högsta grad har potential att gå vidare från gruppspelet. Sett till AC Milans chanser i premiärmatchen på San Siro borde kanske engelsmännen lämnat Italien utan några poäng, men man lyckades stå emot och klarade krysset. När det sedan var dags att möta PSG stod man för säsongens starkaste insats och vann med imponerande 4-1.

Newcastle går in som favoriter

Alexander Isaks lag flyger fram för tillfället. Man har inte förlorat på evigheter, har slagit ut Manchester City i den engelska ligacupen och är dessutom etta i dödens grupp. När det nu är dags att ta emot Borussia Dortmund hemma på St. James’ Park gör man det som favoriter till samtliga tre poäng. En seger här skulle innebära att man stadigt planterar ena foten i våren slutspel.

Samtidigt har gästerna från Tyskland inte alls fått fart på spelet i Champions League. Dortmund står fortfarande på noll mål efter två matcher och ligger sist i gruppen med en förlust och ett kryss. Nu ställs man mot gruppens hittills målgladaste lag. Vi väljer därför att spela på hemmaseger här. Alexander Isak är fortfarande inte helt hundra efter skadan, men Newcastles trupp är så pass vass att man ska kunna klara segern oavsett hur mycket speltid svensken får.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt