Speltips: Manchester United – Chelsea 6/12

Det här blivit dags för en riktig klassiker i Premier League. Den 6 december 2023 tar Manchester United nämligen emot Chelsea på Old Trafford – två lag som inte har någon strålande säsong att skryta med. Efter en tung vecka behöver hemmalaget studsa tillbaka. Det kommer dock att bli lättare sagt än gjort mot ett Chelsea som vet hur man ställer till det för andra.

Speltips:1X
Odds:1.59
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:15, onsdag 6 december 2023
Tror du också att Manchester United tar poäng? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Hur man ser på Chelseas formkurva beror på om man använder den förra säsongen eller de senaste 20 åren som referenspunkt. I det andra perspektivet är det på gränsen till bedrövligt, men om man i stället jämför det med hur katastrofalt det gick i fjol är det aningen mer positivt. Även om Chelsea bara har vunnit två av sina fem senaste matcher har man stått för några fina insatser.

Bland annat har man lyckats slå Tottenham på bortaplan med fyra mål mot ett och kryssat 4-4 hemma mot Manchester City. Dessutom kommer man från en viktig uddamålsvinst mot Brighton senast. Samtidigt bör det påpekas att man också har förlorat hemma mot Brentford med två mål samt åkt på stryk med 4-1 borta mot Newcastle under samma period.

Kan Manchester United studsa tillbaka?

Det har varit en riktigt tumultartad säsong för Manchester United, med svaga resultat och negativa rubriker även utanför planen. Men när laget gick tre raka ligaomgångar utan att släppa in var det nog många som trodde att de var på väg åt rätt håll. Sedan kom en tung vecka med ett bortschabblat resultat mot Galatasaray i Champions Leauge och en knapp förlust mot Newcastle i ligan.

Nu gäller det att studsa tillbaka hemma mot Chelsea. Gästerna har visat den senaste tiden att de har det i sig att göra livet surt för andra storlag och United är långt ifrån garanterade tre poäng. Vi väljer dock att tro på att hemmalaget får med sig åtminstone en pinne från Old Trafford. Valet faller därför på en dubbelchans där hemmavinst och kryss är de vinstgivande utgångarna. Fansen kommer inte att acceptera två raka förluster.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan