Speltips: Manchester City – Tottenham 3/12

Tottenham ställs inför en tuff utmaningen söndagen den 3 december 2023. Det är nämligen dags att besöka Etihad Stadium för att möta Manchester City i ligaspelets kanske svåraste bortamatch. Spurs form är långt ifrån bra och risken för att det rinner iväg på resultattavlan är överhängande.

Speltips:Över 3,5
Odds:1.96
Spelbolag:Betsson
Avspark:17:30, söndag 3 december 2023
Rygga spelet hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Det är inte helt lätt att lista ut vad det här som har hänt i Tottenham. Laget flög fram genom hösten under Ange Postecoglou, men i takt med att temperaturerna har sjunkit har resultaten blivit sämre. Spurs anländer till säsongens svåraste ligamatch – Manchester City på bortaplan – med tre raka förluster i backspegeln.

Först förlorade Tottenham hemma med 1-4 mot annars svaga Chelsea. Detta finner visserligen sin förklaring i att Spurs spelade majoriteten av andra halvlek med nio spelare på banan. Det var dock något som hände där – ett startskott. Vad som har följt efter är en bortaförlust mot Wolverhampton och ett nederlag hemma mot Aston Villa.

Manchester City vill visa vad de går för

Det bör påpekas att Manchester City också har svag form – åtminstone i deras mått mätt. Laget kommer nämligen från två raka kryss i Premier League. Först mot Chelsea och sedan mot Liverpool. Laget var även länge illa ute mot RB Leipzig i veckans Champions League-omgång, men lyckades vända 0-2 till 3-2.

Nu vill Pep Guardiola visa vad laget går för. Seger är ett krav från hemmasupportrarna och allra helst ska det ske med bekväm marginal. Det bubblar i Manchester och en rejäl urladdning är långt ifrån omöjlig. Vi väljer därför att spela på att det blir minst 3,5 mål i matchen. Spurs kan mycket väl stå för någon av kassarna, men det här är en match som City bara vägrar förlora.

Letar du efter en bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan