Speltips: Luton Town – Liverpool 5/11

Luton Town har bara vunnit en match den här säsongen. Att man under söndagen plötsligt skulle ta höstens andra seger är det nog inte många supportrar som vågar hoppas på. Det är nämligen inga mindre än Liverpool som besöker Kenilworth Road. Favoritskapet väger tungt i gästernas favör.

Speltips:Över 3,5 mål
Odds:1.97
Spelbolag:Betsson
Avspark:17:30, söndag 5 november 2023
Rygga spelet hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Luton Town överraskade en hel fotbollsvärld när de tidigare i år tog klivet upp från Championship till Premier Leauge. I högstaserien har man snabbt fått erfara att nivåskillnaden är tydlig mellan de två divisionerna. Med tio omgångar av klara är bortasegern mot Everton i slutet av september fortfarande lagets ändå trepoängare. Resterande matcher har slutat med två kryss och sju förluster.

Nu ställs man mot ett Liverpool som redan nu har visat att man är mycket vassare än vad man var i fjol. Jürgen Klopps mannar är i allra högsta grad med och slåss uppe i toppen och har hittills bara åkt på ett nederlag – borta mot Tottenham för fyra omgångar sedan. Liverpool lämnar väldigt sällan en match på något annat sätt än som vinnare.

Vill du ha speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar att använda när du spelar!

Bäddat för målkalas på Kenilworth Road

Det finns egentligen bara en tänkbar utgång i den här matchen. Frågan handlar inte om ifall Liverpool kommer att vinna eller inte utan hur många mål de kommer att vinna. Allt annat än en bortaseger vore att betrakta som en enorm skräll. Gästerna har fem raka segrar från de senaste tävlingsmatcherna och tvålade bland annat till Nottingham Forest med 3-0 i den förra Premier League-omgången.

Vi följer därför att spela på att det blir över 3,5 mål i matchen. Luton Towns försvarsspel lämnar mycket att önska och med målmaskiner som Mohamed Salah och Darwin Nunez i laget borde Kenilworth Road kunna erbjuda ett riktigt målkalas. Lägg därtill att Luton Town sällan lämnar en hemmamatch – oavsett om det slutar i vinst, kryss eller förlust – utan att göra åtminstone ett mål själva.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan