Speltips: Liverpool – Everton 21/10

Det vankas Merseysidederby på Anfield. Lördagen den 21 oktober tar Liverpool emot Everton i denna klassiska duell. Även om ett derby alltid är ett derby och att det är andra parametrar som träder i kraft än i en vanlig ligamatch bör Liverpool ses som klara favoriter till att spela hem samtliga tre poäng.

Speltips:1/1 (HT/FT)
Odds:2.00
Spelbolag:Bet365
Avspark:13:30, lördag 21 oktober 2023
Rygga spelet hos Bet365 – 1250kr i spelkrediter!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Premier League 2022/23 var en säsong som både Liverpool och Everton – lördagens kombattanter på Anfield – vill överprestera. Liverpool föll tidigt bort från guldstriden och hamnade till slut inte bättre än femma medan Everton med nöd och näppe klarade sig kvar i högstaligan med några ynka poängs marginal.

För Jürgen Klopps lag ser det ljusare ut än vad det gjorde i fjol. Man är i allra högsta grad med och slåss uppe i toppen och Mohamed Salah har hittat tillbaka till storformen. Ett litet orosmoln finner vi dock i det faktum att man inte har vunnit någon av sina två senaste Premier League-matcher. Först åkta man på stryk hos Tottenham innan man inte fick med sig mer än ett kryss borta mot Brighton.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

Liverpool ska vända skeppet

Poängtappen i de senaste omgångarna innebär att vi har att göra med ett motiverat Liverpool som återvänder till Anfield efter två omgångar på resande fot. Ett segerhungrigt hemmalag är inte alls något som Everton ser fram emot att försöka ta sig an. Gästerna har minst sagt blandat och gett. Segern mot Bournemouth var lagets blott andra på åtta hittills genomförda försök i ligaspelet.

Sju poäng har hittills samlats in. Tio färre än Liverpool. Framför allt är det målskyttet som Everton har haft svårt att få igång. Klasskillnaden är lite för stor mellan lagen för tillfället för att man ska ha någon realistisk chans att avgå med segern här. Därför väljer vi att spela på att Liverpool vinner båda halvlekarna. Har Salah en bra dag på jobbet har även de största av klubbar problem att stå emot Liverpool, som har potential att förvandla Everton till en lätt munsbit.

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting