Speltips: Leicester – Leeds 3/11

Leicester och Leeds slog följe ner i Championship inför säsongen 2023/24. Ingen av dem tänker stanna kvar i andraligan längre än nödvändigt. Målet är att spela i Premier League vid den här tiden nästa år. Nu drabbar de båda klubbarna samman på King Power Stadium. Leeds kommer att få det jobbigt mot det formstarka hemmalaget.

Speltips:1
Odds:2.07
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, fredag 3 november 2023
Spela på att Leicester vinner – 100% upp till 500kr hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Att ramla ner från Premier League till Championship kan ha olika effekt beroende på vilket lag det är som har råkat ut för det. Vissa går in i säsongen taggade till tänderna för att så fort som möjligt klättra upp igen medan andra kollapsar och fastnar i andraligan. I nuläget ser det ut som att både Leeds och framför allt Leicester tillhör den första kategorin.

Det har inte gått så många år sedan det där legendariska ligaguldet och Leicester anser sig vara ett lag som helt enkelt är för bra för Championship, vilket man också har bevis i säsongsupptakten. Räknar man bort den något oväntade förlusten hemma mot Hull i början av september har Leicester vunnit samtliga ligamatcher som de har deltagit i under hösten. Man leder ligan rättvist och det är endast Ipswich – fem pinnar bakom Leicesters 39 poäng – som har lyckats hänga med i lagets tempo.

Leicester vet inte hur man gör annat än att vinna

Leicester anländer till dagens hemmamatch mot Leeds med nio raka ligavinster i backspegeln. Man verkar så gott som ha glömt bort hur det går till när man förlorar. Leeds har desto mer erfarenhet av den saken. Laget ligger visserligen trea i Championship men sju vinster, fyra kryss och tre förluster har skapat ett gap på 14 poäng mellan dem och Leicester.

Att ta ta emot Leeds på King Power Stadium är på förhand Leicesters kanske svåraste hemmamatch på hela säsongen. Laget spelar dock glimrande fotboll och släpper knappt in mål. Formpilen pekar rakt upp, mot Premier League. Med detta i åtanke, i kombination med ett lockande odds, väljer vi att spela på en hemmaseger här. Leeds är en farlig motståndare men Leicester är helt enkelt för bra just nu för att göra något annat än att vinna.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan