Speltips: Las Palmas – Real Madrid 27/1

Den 27 januari 2024 får Las Palmas besök av Real Madrid på Estadio de Gran Canaria. Gästerna får klara sig utan avstängde Jude Bellingham, men går ändå in i mötet som favoriter. Vid minst kryss tar Real Madrid åtminstone tillfälligt över serieledningen från Girona.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.68
Spelbolag:Expekt
Avspark:16:15, lördag 27 januari 2024
Tror du också att det blir över 2,5 mål i matchen? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det är nog många som tycker att Real Madrid inte borde stå på 51 poäng efter 20 spelade matcher. Förra veckans vändning från 0-2 till 3-2 hemma mot jumbon Almeria blev minst sagt kontroversiell. Inte mindre en tre svårbedömda VAR-granskningar gick lagets väg. Särskilt debatterat har Vinicius Juniors kvitteringsmål blivit. I vissa vinklar såg det ut som att han slog in bollen med axeln och i andra verkade snarare vara armen.

Seger blev det alltså till slut, efter att Jude Bellingham på stopptid hittat fram till Dani Carvajal. I lördagens match borta mot Las Palmas får man dock klara sig utan Bellingham, som har samlat ihop tillräckligt många gula kort för en avstängning. Det är icke desto mindre en slagkraftig trupp som Real Madrid anländer med.

Brukar bli målrikt när Real Madrid spelar

Las Palmas och Real Madrid är La Ligas två bästa lag när det kommer till att mura igen framför eget mål. Hemmalaget har släppt in 17 bollar medan gästerna bara har noterats för 13. Ändå väljer vi att spela på att det blir över 2,5 mål i den har matchen. I Real Madrids fem senaste matcher har det nämligen blivit minst fyra mål.

Visserligen saknar man Bellingham, men det råder ingen brist på offensiv eldkraft i gästernas trupp. Vinicius Junior är alltid ett hot i den sista tredjedelen och Joselu har en farlig panna att slå bollar mot oavsett om han startar eller kommer in från bänken. Real Madrid vann med 2-0 när lagen möttes i början av säsongen, med just Joselu som en av målskyttarna.

Las Palmas är visserligen målsnåla, men Almeria visade förra veckan att det går att straffa gästernas defensiv. Att vi tror på över 2,5 mål behöver inte ha likhetstecken med en bortaseger, även om Real Madrid såklart är favoriter.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du markandens bästa oddsbonusar!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt