Speltips: Grekland – Frankrike 21/11

Grekland ställs mot tuffast möjliga motstånd i EM-kvalets sista match när Frankrike besöker Aten. Kylian Mbappé och hans lagkompisar stod för en sanslös utskåpning mot Gibraltar i helgen och visar inga tecken på att sakta ner. Med gruppen redan avgjord är det svårt att tro på annat än bortavinst.

Speltips:Frankrike vinner
Odds:1.63
Spelbolag:Betinia
Avspark:20:45, tisdag 21 november 2023
Tror du också att Frankrike vinner? Rygga spelet hos Betinia!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Den 21 november 2023 spelas en match i Aten mellan Grekland och Frankrike spelas en match som hade kunnat betyda mer än vad den nu gör. Grekerna lyckades dock inte stå emot Nederländerna i den senaste omgången och kan inte längre nå EM 2024. Inte heller kan man sluta sämre än trea.

Det som finns kvar att spela för är hedern och ett positivt slut på landslagsåret. En målsättning som kommer att bli svår att uppnå. Frankrike har varit det i särklass bästa laget i Grupp B och har vunnit samtliga sju kvalmatcher. Under dessa sju omgångar har man bara släppt in ett mål samtidigt som man har gjort 27 mål framåt. Över hälften av dessa kom i helgens hemmamatch mot Gibraltar.

Frankrike siktar på att gå rent

Även om tisdagens resultat inte kan påverka tabellen oavsett utgång lär vi ändå se ett motiverat Frankrike. Laget har chansen att gå rent genom kvalspelet och skulle genom att göra det skicka en tydlig signal till resten av Europas topplag. Åtta av åtta segrar i en på förhand inte allt för lätt grupp borde sätta skräck i samtliga nationer inför EM 2024.

Valet faller därför föga förvånande på att spela på att Frankrike. Grekland brukar visserligen vara vassa hemma, men mot Kylian Mbappé och hans PSG-kollegor kommer man inte att kunna stå emot över 90 minuter. Särskilt inte när man väger in att grekerna inte har något att spela för. Här är inte frågan om Frankrike vinner utan med hur stor marginal.

Vill du spela på Grekland – Frankrike med en oddsbonus? Här hittar du markandens bästa bettingsidor!

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden