Speltips: Fulham – Newcastle 27/1

Det står 16-delsfinaler på menyn i FA-cupen. Lördagen den 27 januari 2024 kommer ett formsvagt Newcastle på besök till London och Craven Cottage för att möta Fulham. Gästerna har förtvivlat svårt att vinna för tillfället, men lämnar sällan planen utan att göra ett par mål.

Speltips:Newcastle gör över 1,5 mål
Odds:2.05
Spelbolag:Expekt
Avspark:20:00, lördag 27 januari 2024
Tror du också att Newcastle gör över 1,5 mål? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Många i Newcastles supporterled trodde i somras att det här skulle vara säsongen som laget på riktigt skulle börja räknas some ett av Englands verkliga topplag. Så har det inte riktigt blivit. I takt med att temperaturerna har sjunkit har också vinsterna börjat lysa med sin frånvaro allt mer. Newcastle har bara avgått med segern i två av sina tio senaste tävlingsmatcher. Resten har slutat med förluster. Inga kryss.

Inte heller hemmalaget denna 16-delsfinal i FA-cupen är särskilt förtjusta i oavgjorda resultat. Faktum är att Fulhams kryss hemma mot Liverpool i EFL-cupen i onsdags är lagets första tävlingsmatch som inte har slutat med antingen vinst eller förlust sedan slutet av oktober.

Vill du spela på Fulham – Newcastle med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Newcastles målskytte fungerar som det ska

En optimistisk supporter skulle nog hävda att Newcastle är på uppgång. Det blev 3-0 i derbyt mot Sunderland i den förra runda av FA-cupen och i ligaspelet har man gjort en hel del mål på sistone även om förlusterna fortfarande har kommit med högfrekvens. I de två senaste ligamatcherna har man mött Liverpool och Manchester City. Båda gångerna har det slutat med nederlag men i bägge fallen gjorde man åtminstone två mål.

Det är svårt att peka ut en favorit i dagens match. Newcastle kan mycket väl ryka med huvudet före. Vi tror dock att man kommer att fortsätta att prestera offensivt och spelar därför på att de gör över 1,5 mål i matchen. Om det leder till avancemang, uttåg eller omspel väljer vi att inte spekulera kring.

Newcastle har gjort minst två mål i sina tre senaste matcher mot Fulham på Craven Cottage. I två av dessa stod man till och med för fyra kassar.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt