Speltips: Frankrike – Sverige 26/1

Det har blivit dags för semifinal i handbolls-EM. Fredagen den 26 januari 2024 ställs Sverige mot Frankrike för att göra upp om en plats i söndagens final. Det här är det tredje internationella mästerskapet i rad som dessa båda möter varandra i just semifinal.

Speltips:Frankrike gör över 29,5 mål
Odds:1.80
Spelbolag:Betinia
Avspark:17:45, fredag 26 januari 2024
Tror du också att Frankrike gör minst 30 mål? Rygga spelet hos Betinia!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

När Sverige tog EM-guld 2022 gjorde man det genom att slå just Frankrike i semifinal. Dessutom möttes de förra året i VM – även då i semifinal, men då med fransmännen som vinnare. Det här är alltså den tredje raka semin mellan dessa båda nationer.

Även om det är en skalp bara att ta sig till semifinal går det inte att påstå att Sverige har bjudit på någon glimrande handboll hittills i turneringen. Man var illa ute redan mot Nederländerna och i huvudrundan förlorade man mot både Danmark och Norge. Särskilt insatsen mot norrmännen var långt ifrån imponerade. Den matchen förlorade Sverige med tio bollar.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du odds till handbolls-EM!

Frankrike har stormat fram

Om Sverige har svajat har Frankrike varit den raka motsatsen. Bortsett från det något oväntade krysset mot Schweiz i den andra omgången har fransmännen enbart stått för segrar – och nästan alltid med bekväma marginaler. Försvaret är långt ifrån omutligt, men offensivt är det få lag som kan mäta sig med dem.

Till matchen väljer vi att spela på att Frankrike gör över 29,5 mål. En siffra som laget har överstigit i samtliga matcher i turneringen utom mötet med just Schweiz där man gjorde 26. Över 30 mål gjorde man dessutom i semifinalerna mot Sverige i både EM 2022 och VM 2023. Vi väljer dock inte att spekulera kring ifall antalet mål också betyder att fransmännen vinner matchen.

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden