Speltips: Everton – Crystal Palace 17/1

Den 17 januari 2024 har det återigen blivit dags för Everton och Crystal Palace att göra upp i FA-cupen. Det första mötet mellan lagen slutade mållöst. Därför står nu omspel på menyn. Den här gången är skådeplatsen Goodison Park i Liverpool. En arena som Everton brukar vara vassa på när just Crystal Palace kommer på besök.

Speltips:Everton vinner
Odds:1.96
Spelbolag:Betsson
Avspark:20:45, onsdag 17 januari 2024
Tror du också att Everton vinner? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

FA-cupen är en av världens äldsta fotbollstävlingar. Turneringens historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet. Att det är en så traditionstyngd tävling syns bland annat i det faktum att detta är en av få turneringar som fortfarande sysslar med omspel. Vid oavgjort resultat spelar man alltså en ytterligare match i stället för förlängning.

Crystal Palace och Everton spelade oavgjort i London när de drabbade samman för drygt två veckor sedan. Nu är det dags för ett nytt försök att bestämma vilket lag som ska gå vidare till 16-delsfinal. Den här gången är det Evertons tur att agera hemmalag.

Everton brukar vara starka i hemmaborgen

Till den här matchen väljer vi att spela på att Everton vinner. Visserligen har man nu gått tre raka hemmamatcher utan att vinna, men mot just Crystal Palace brukar man vara vassa när skådeplatsen är Goodison Park. Everton har vunnit fem av de sex senaste matcherna mellan lagen på arenan. Ska vi hitta en seger till Crystal Palace behöver vi backa bandet hela vägen till hösten 2014.

Det har alltså snart gått tio år sedan gästerna fick med sig en vinst från den blåa delen av Liverpool. Lägg därtill det faktum att man inte har lyckats slå Everton i någon av de två matcher som lagen har spelat mot varandra den här tävlingssäsongerna. Båda dessa gånger möttes de i London. Nu har Everton hela Goodison Park bakom sig.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan