Speltips: Everton – Arsenal 17/9

Everton ställs under söndagen mot en tuff motståndare på Goodison Park i Liverpool. Detta i form av Arsenal, som har börjat säsongen i fin form och som har en farlig offensiv. Särskilt nu när Gabriel Jesus är tillbaka i truppen.

Speltips:Över 2.5 (Mål – Över/under)
Odds:1.66
Spelbolag:bet365
Avsparkstid:17:30, söndag 17 september

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.

Arsenal fick en riktig smakstart på säsongen när man besegrade Manchester City i Community Shield efter straffläggning. Man fick där utkräva revansch för den tappade ligatiteln i fjol samtidigt som en pokal adderades till troféskåpet.

Ligaspelet inleddes sedan med två uddamålsvinster mot Nottingham Forest borta och sedan hemma i Londonderbyt mot Crystal Palace. Även i omgången efter vankades det derby – den här gången borta mot Fulham, vilket resulterade i säsongens första kryss.

Man reste sig dock snabbt. I den sista matchen innan landslagsuppehållet stod Arsenal för en riktig prestigeseger när man slog Manchester United med 3-1 hemma på Emirates Stadium.

Öppet för en målrik affär

Sämre har inledningen varit för Everton. Förra säsongen var man på vippen att ramla ner i Championship men klarade sig kvar i Premier League med blotta förskräckelsen. Laget ser ut att behöva tampas nere i botten även i år.

Everton förlorade samtliga av sina tre inledande matcher i ligaspelet och behövde kämpa hårt för att få med sig ett kryss mot Sheffield United i den senaste omgången. Formen är långt ifrån sprudlande, vilket gästande Arsenal kommer att försöka utnyttja.

Både Everton och Arsenal kommer från två raka matcher där det har blivit minst tre mål. Med tanke på hemmalagets svaga form och gästernas fina resultat mot United känns portarna öppna för en målrik batalj på Goodison Park. Därför faller valet på ett spel på över 2.5 mål i matchen till ett odds på 1.66 gånger insatsen.