Speltips: Danmark – Sverige 19/1

Den 19 januari 2024 ställs Danmark och Sverige mot varandra i handbolls-EM. Bägge har vunnit samtliga matcher så här långt och ställs nu inför den största utmaningen hittills. Danskarna har stormat fram genom turneringen och går in i rivalmötet som tydliga favoriter.

Speltips:Halvtid/Fulltid: Danmark/Danmark
Odds:1.60
Spelbolag:bet365
Avspark:20:30, fredag 19 januari 2024
Rygga spelet hos bet365!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Inför handbolls-EM i Tyskland 2024 pekades Danmark ut som den kanske största favoriten till att ta hem guldet. Hittills har man inte gjort något för att få någon att tvivla på favoritskapet. I den preliminära rundan hade man inga problem att avverka varken Tjeckien, Grekland eller Portugal. Inte heller Nederländerna kunde stå emot när huvudrundan drog igång.

Även Sverige har vunnit samtliga matcher, men inte alltid på ett lika övertygande vis. Mot Nederländerna i match tre var man riktigt illa ute och hade högt troligt förlorat om det inte vore för att Andreas Palicka briljerade mellan stolparna. Mot Slovenien i onsdags fick han dock mer hjälp av försvaret när Blågult stod för sin vassaste prestation hittills.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du Handbolls Odds EM 2024!

Danmark blir en för tuff nöt att knäcka

I den första halvleken i premiären mot Tjeckien låg Danmark under med en boll vid två korta tillfällen. Detta är de enda två sekvenserna i hela turneringen som danskarna har legat under. Sedan dess har det varit minst likaläge och allt som oftast rödvit ledning.

Sverige är visserligen regerande mästare, men med tanke på hur Danmark har spelat hittills råder det ingen tvekan om vilka som är favoriter här. Blågult kan visserligen storspela sig till en seger, men det mesta talar för dansk vinst. Risken i ett svenskt perspektiv är att Danmark gör som i tidigare matcher och tar kontroll över resultattavlan tidigt för att sedan inte släppa greppet.

Till matchen väljer vi ett halvtid/fulltid-spel med Danmark på topp i båda fallen. Sett till lagens prestationer i tidigare matcher går det inte att göra annat än att peka ut det danska laget som duellens förhandsfavorit.

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting