Speltips: Danmark – Kazakstan 14/10

Det är olidligt jämnt i i Grupp H inför den sjunde omgången i EM-kvalet. Slovenien, Danmark, Finland och Kazakstan har alla fortfarande chansen att norpa en biljett till mästerskapet. Viktiga poäng står på spel i Köpenhamn när danskarna gästas av kazakerna.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.55
Spelbolag:ComeOn
Avspark:20:45, lördag 14 oktober 2023
Spela på över 2,5 mål – 100% upp till 2000 kr hos ComeOn!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

När Danmark lottades in i Grupp H i detta snart avslutade EM-kval sågs de av många som stora favoriter till att ordna förstaplatsen. Så kan det fortfarande bli, men danskarna hade nog inte väntat sig att gruppen skulle vara så jämn som den är. Med endast ett fåtal matcher kvar är fyra nationer fortfarande med och slåss om en biljett till Tyskland.

Slovenien leder gruppen med 13 poäng, på samma poäng och målskillnad som Danmark. Bara en pinne bakom dem skuggar både Finland och Kazakstan. Utgången i lördagens match i Köpenhamn kommer att påverka samtliga lag i denna kvartett. Skulle Kazakstan skrälla till sig en bortaseger förvandlas Danmarks slutspurt till en uppförsbacke som inte är helt säker att man lyckas bestiga.

Letar du efter bettingsidor med vassa oddsbonusar? Här hittar du speltips till de hetaste matcherna!

Danmark och Kazakstan brukar bjuda på målkalas

Även om det först och främst handlar om att undvika en förlust lär inte Danmark vara särskilt nöjda med något annat än seger i lördagens match. Man hade inte väntat sig att toppstriden skulle bli så här tät och vill lämna omgången med en avancemangsplatserna fortsatt dansk ägo. Det kommer dock att bli lättare sagt än gjort.

När lagen möttes i Astana tidigare under kvalet lyckades nämligen Kazakstan vända ett tvåmålsunderläge till seger med 3-2. Prestationen mot danskarna finns fortfarande kvar i bakhuvudet som en källa till ökat självförtroende. Danmark kan inte tillåta sig själva att slappna av.

Till den här matchen väljer vi att spela på att det blir minst 2,5 mål då det brukar rassla till rejält när dessa båda ställs mot varandra. Faktum är att Kazakstans seger i våras var den tredje matchen i rad med minst fyra kassar på resultattavlan. De två tidigare duellerna vanns båda av Danmark. Det är med andra ord dukat för målkalas i Köpenhamn.

100% upp till 2000 kr + 100 kr Evo Rewards

  • En ny bonus för alla spelare som gör en första insättning
  • ComeOn har ett brett utbud av olika betalningsmetoder
  • Spela via ComeOn app i dina mobila enheter