Speltips: Crystal Palace – Brighton 21/12

Premier League kommer att genomföra tre omgångar på kort tid. Den första inleds den 21 december 2023 med mötet mellan Crystal Palace och Brighton på Selhurst Park i London. Crystal Palace kommer från ett starkt kryss borta mot Manchester City och vill nu bjuda supportrarna på lagets första hemmapoäng på länge.

Speltips:1X
Odds:1.70
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, torsdag 21 december 2023
Tror du också att Crystal Palace tar poäng? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Crystal Palace är ett lag som gör något så märkligt som att prestera avsevärt mycket bättre på bortaplan än på hemmaplan. Laget ligger nia i bortatabellen med tre vinster, tre kryss och tre förluster. Men tittar man i stället enbart på hemmamatcher är huvudstadsklubben näst sämst i Premier League med en vinst, ett kryss och fem förluster.

Saken blir inte direkt bättre att man har gått poänglösa fyra gånger i rad hemma på Selhurst. Supportrarna förväntar sig en julklapp när Brighton nu kommer på besök. Gästerna har inte alls haft den säsongen som man hade hoppats på och har inte kunnat återupprepa vårens framfart.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

Kan Crystal Palace bygga vidare på insatsen mot Manchester City?

Det verkar minst sagt gå troll i Crystal Palace prestationer på Selhurst Park. Ändå väljer vi att spela på en dubbelchans där hemmaseger och kryss är de vinstgivande utgångarna. Vi tror med andra ord att Crystal Palace får med sig poäng här. Detta då man stod för en imponerande insats i den förra omgången när man lyckades spela 2-2 borta mot självaste Manchester City.

Förhoppningen bland supportrarna är nu att man ska ta med sig energin från den matchen och förvandla det till självförtroende inför mötet med Brighton. Lägg därtill att de fyra senaste matcherna mellan lagen på just Selhurst Park alla (!) har slutat 1-1. Vi väljer att luta oss mot den trenden i stället för Crystal Palace senaste insatser i hemmaborgen den här säsongen.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt