Speltips: Chelsea – Aston Villa 26/1

Fredagen den 26 januari 2024 ska Chelsea och Aston Villa göra upp i FA-cupen. Stamford Bridge i London är skådeplatsen och i potten ligger en biljett till åttondelsfinalerna. Chelsea har inte gjort mål på hemmaplan mot Aston Villa på sina två senaste försök.

Speltips:X2
Odds:1.76
Spelbolag:Expekt
Avspark:20:45, fredag 26 januari 2024
Tror du inte heller att Chelsea vinner? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det råder ingen tvekan om att Aston Villa är det största utropstecknet i England den här säsongen. Visserligen har man åkt på några poängtapp i ligan på sistone men Unai Emerys mannar ligger likväl fyra i Premier League – dessutom poäng som trean Arsenal och tvåan Manchester City. Det bör dock föras till protokollet att just City har spelat färre matcher än Villa.

Någon ligatitel lär det inte bli för Aston Villa, men om man kan prestera under våren på samma sätt som man gjorde under hösten är guld i FA-cupen ett långt ifrån ouppnåeligt mål. För att lyckas med detta måste man till att börja med slå ut Chelsea. Något man antingen gör genom att vinna på Stamford Bridge under fredagen eller att tvinga fram ett omspel och ta hem segern i Birmingham i stället.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

Aston Villa brukar vara vassa på Stamford Bridge

Chelsea hade inga som helst problem att köra över Preston med 4-0 i den förra omgången. Då som nu gick matchen av stapeln på Stamford Bridge. Trots det väljer vi att spela på att man inte lyckas vinna här. I stället faller valet på en dubbelchans där oavgjort och seger till Aston Villa är de vinstgivande utgångarna.

Valet grundar sig till att börja med i den säsong som Aston Villa hittills har haft och Chelseas relativt svaga dito. Dessutom brukar Villa vara riktigt vassa när de spelar på just Stamford Bridge. Man har nämligen under båda sina två senaste besök på arenan, dessutom utan att släppa in ett enda mål. Vårens möte slutade 2-0 och i höstas blev det 1-0.

Vi vågar inte spela på en enkel tvåa här. Med tanke på att kryss leder till omspel kan det hända att båda lagen slår av på takten med om läget är lika med några minuter kvar.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt